Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai importante 5 probleme care pot distruge o casatorie (sau relatie)

Cele mai importante 5 probleme care pot distruge o casatorie (sau relatie)
Povestile se termina mereu cu un "si au trait fericiti, pana la adanci batraneti". In realitate, pastrarea unei relatii si, si mai important, a unei casatorii, necesita atentie si munca. Iata 5 din cele mai mari probleme care pot distruge o casatorie sau o relatie puternica...


1. Aventurile de natura sexuala sau afectiva
De multe ori, o aventura extraconjugala si minciunile care vin cu aceasta sunt condamnarea la moarte a relatiei sau casatoriei, deoarece dispare increderea celui inselat in partenerul lui. Aventura nu trebuie sa fie neaparat de natura sexuala. Atunci cand unul din parteneri se apropie prea mult de altcineva si devin mai mult decat prieteni - fara ca asta sa implice vreo relatie sexuala -, durerea resimtita de cel "inselat" este poate chiar mai mare; in plus, de la o relatie afectiva foarte stransa pana la o relatie sexuala, nu este decat un pas. Intr-o relatie sau casatorie, comunicarea intre parteneri este cruciala si trebuie sa primeze in fata oricaror alte prietenii.

2. Dependenta ascunsa de substante
Indiferent de ce anume ai fii dependent (jocuri de noroc, alcool, droguri, pornografie), se va afla in cele din urma tot, chiar daca incerci sa tii acest lucru ascuns. Intr-o relatie nu au ce cauta secretele - daca ai o problema, vorbeste despre ea si, cine stie, poate impreuna veti reusi sa o rezolvati.

3. Copilul, facut pentru a salva casnicia
Un copil este o fiinta umana, nu un colac de salvare pentru o casnicie care merge prost. Ideea in sine, de a face un copil in speranta ca prezenta lui va dizolva miraculos problemele pe care le are un cuplu, este o absurditate.

4. Banii, eterna problema
Stabiliti de la inceput cum va veti administra banii; este de asteptat ca la unele cheltuieli sa contribuiti amandoi, dar in nici un caz nu trebuie sa pastrezi secrete eventualele datorii pe care le ai de platit. In general, secretele distrug increderea care exista intre parteneri.

5. Lipsa de comunicare
...este cea mai des intalnita problema care distruge relatiile. Nici o casnicie sau relatie nu poate supravietui fara comunicare. Desigur, nu e vorba despre discutiile despre casa, copii sau vacanta, ci de comunicarea reala, in care partenerii sa vorbeasca despre ei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.3 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre distruge

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre casatorie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sexuala

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sex

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0