Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Efectele consumului regulat de menta

de Sunt Fericita la 2018-10-11
Efectele consumului regulat de menta
Menta este iubita, dar unele persoane nici nu vor sa auda despre ea. Iata care sunt efectele consumului regulat de menta.


Conform expertilor in medicina naturopata, ar trebui sa consumi o cana cu ceai de menta, intrucat trateaza greturile si, mai mult atat, elimina efectele nocive cauzate de greata.
 
De asemenea, daca nu-ti place ceaiul de menta poti sa consumi bomboane de menta, intrucat ajuta la desfundarea cailor aeriene in mod natural.
 
Fiind o sursa excelenta de antioxidanti, dar si de vitamina A si K, precum si betacaroten, menta ajuta la functionarea optima a organismului si combate radicalii liberi, motiv pentru care ar trebui sa o consumi frecvent, chiar si in preparate.
 
Ca sa tratezi problemele biliare si sa sa-ti imbunatatesti digestia ar trebui sa consumi apa cu menta si lamaie. Pe langa faptul ca este delicios, acesta are efecte calmante.
 
Ba mai mult, mentolul ajuta la relaxare, fapt pentru care daca te-ai confruntat cu o trauma sau ai trecut printr-o perioada solicitanta ar trebui sa bei in fiecare zi ceai de menta indulcit cu miere si te vei bucura de efectele calmante ale acestuia.
 
De asemenea, menta este eficienta pentru a-ti detoxifia organismul, motiv pentru care iti recomandam sa consumi zilnic preparate care contin menta ori, pur si simplu, sa adaugi in apa pe care o bei frunze de menta verde.
 
Finalmente, putem observa ca menta este un real sprijin pentru anumite situatii. Nu ezita sa o incerci! S-ar putea sa iti gasesti un aliat natural nou care te va ajuta in mai multe situatii neplacute sau, pur si simplu, te va relaxa in situatii stresante.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.55 din 5 - 11 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre menta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre consum

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre efecte

Cele mai citite articole

Candidoza vaginala este o infectie cauzata de ciuperca Candida albicans. Conform Organizatiei ...
Cu stilul de viata agitat si presiunile zilnice, activitatea fizica poate fi adesea pusa in plan ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0