Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Esti un partener toxic? Iata dovezile care iti dezvaluie acest lucru!

de Viorica Ghinea la 2020-08-21
Esti un partener toxic? Iata dovezile care iti dezvaluie acest lucru!
Este greu de recunoscut ca relatia de cuplu pe care o ai nu functioneaza tocmai din cauza ta, dar trebuie sa faci ceva in aceasta privinta daca te regasesti in randurile de mai jos. Citeste semnele care dezvaluie daca esti un partener toxic ori nu!


Semne care demonstreaza ca esti un partener toxic



1. Nu iti recunosti niciodata vina

Obisnuiesti sa dai vina pe partenerul tau pentru tot ceea ce se intampla intre voi? Chiar si atunci cand vine cu dovezi care te incrimineaza, refuzi sa iti accepti vina? Asuma-ti responsabilitatea, altfel il vei indeparta pe cel drag de langa tine. Ai devenit fara sa iti dai seama un partener toxic, unul care ii face rau celuilalat.


2. Esti dominatoare

Pui piciorul in prag de fiecare data cand vine vorba de luarea unei decizii si nu ii lasi prea multe cuvinte de spus partenerului tau. Actionezi cu incapatanare si refuzi sa crezi ca ar putea avea si el o idee buna. Ar trebui sa iti schimbi atitudinea inainte ca relatia voastra sa devina una otravita, care nu va mai putea fi salvata.


3. Esti dependenta de partenerul tau

Nu iti vezi viata fara cel drag, asa ca tinzi deseori sa il sufoci. Acest tip de comportament nu face altceva decat sa contribuie la crearea unei stari de toxicitate intre voi. Ai nevoie de ajutorul unui specialist daca ai inceput sa il ameninti pe partenerul tau cu sinuciderea.


4. Iti pedepsesti partenerul

De fiecare data cand partenerul tau face ceva care te nemultumeste, ai grija sa ii aplici o pedeapsa pe masura. Desi ai impresia ca tu esti persoana buna in aceasta poveste, de fapt te transformi intr-un partener toxic. Consideri ca daca nu mai vorbesti cu el ori daca tai de pe lista sexul, il poti manipula mai usor? Gandeste-te ca astfel de tratamente nu functioneaza nici cu copiii, dar cu adultii. Cel mai bine este sa comunici deschis cu partenerul tau, nu sa strangi frustrari in tine, apoi sa te razbuni. Nu aceasta este atitudinea potrivita pentru a pune bazele unei relatii sanatoase.


5. Ameninti cu despartirea

Amenintarea cu separarea este un alt semn ca esti un partener toxic. Bineinteles, exista si cazuri in care este bine sa ii spui partenerului tau unde veti ajunge daca nu incearca sa isi schimbe comportamentul. Dar nu ar trebui sa iti faci un obicei din a spune aceste vorbe. Santajul emotional nu te va ajuta sa ai o relatie frumoasa si de viitor.

Daca realizezi ca ai fost un partener toxic pana acum, este momentul sa incerci sa te schimbi. Chiar daca simti ca partenerul tau mai merita din cand un astfel de tratament, nu ar trebui sa mai continui asa. Nu ii faci rau doar lui, ci si tie.


Foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.8 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre despartire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre partener

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre comportament

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0