Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Inghetata cu cacao si rom

Inghetata cu cacao si rom
Inghetata cu cacao si rom

Iata un desert racoritor si plin de savoare cu care sa iti incanti musafirii! Descopera cat de usor poti sa faci acasa inghetata de cacao si rom!


De ce sa cumperi din comert inghetata plina de E-uri, cand o poti face chiar tu folosind ingrediente proaspete? Descopera cat de usor se prepara inghetata cu cacao si rom!
Cacaua este un ingredient cu numeroase beneficii pentru organism. Substantele active din cacao imbunatatesc circulatia sangelui, scad tensiunea arteriala si detoxifica ficatul.
Ingrediente necesare pentru inghetata cu cacao si rom:
- 3 oua;
- 400 ml frisca;
- 1 lingura cacao;
- 1 esenta de rom;

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Gramatica - Fise de lucru rezolvate pentru clasa a VIII-a


Ghid complet de pregatire pentru un punctaj maxim la limba romana – gramatica – din cadrul Evaluarii Nationale clasa a VIII-a Culegerea de fise si teste pe care ti-o propunem acum urmareste familiarizarea elevilor cu formatul cerintelor de examen recapitularea materiei din programa de examen in timp util ...

Oferta Speciala
valabila 48h

- 120 g zahar.
Inghetata cu cacao si rom - modalitate de preparare
1. Prima data se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma cu zaharul.
2. Separat, frisca se amesteca cu galbenusurile, se adauga albusurile spuma si esenta de rom.
3. Compozitia se pune intr-o forma si se tine la congelator pentru 6-7 ore.
Iata si alte retete de inghetata de casa care te-ar putea interesa:
- inghetata de lamaie
- inghetata de ananas
- inghetata cu iaurt si banane

Sursa foto: www.sxc.hu


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cacao

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre rom

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre inghetata

Spune-ne opinia ta despre "Inghetata cu cacao si rom"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


5 + 9 =

Cele mai citite articole

De multe ori, fara sa ne dam seama, facem cateva activitati in bucatarie care ne-ar putea afecta ...
Unul dintre preparatele preferate de multi dintre noi, pizza, din cauza modului de preparare, poate ...
Acum e momentul cel mai bun pentru a incepe sa lucrezi la silueta ta! Incearca dieta cu mere.

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Fiti mai atenti la ceea ce publicati! Copiii intre 3 și 6 ani au nevoie de 13 ore de somn, ...
Eu folosesc uleiul de ricin in vopseaua de par .este f bun
Domnule doctor soțul meu a fost diagnosticat în urma cu 4 luni cu o bacterie ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0