Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Inghetata cu cacao si rom

Inghetata cu cacao si rom
Inghetata cu cacao si rom

Iata un desert racoritor si plin de savoare cu care sa iti incanti musafirii! Descopera cat de usor poti sa faci acasa inghetata de cacao si rom!


De ce sa cumperi din comert inghetata plina de E-uri, cand o poti face chiar tu folosind ingrediente proaspete? Descopera cat de usor se prepara inghetata cu cacao si rom!
Cacaua este un ingredient cu numeroase beneficii pentru organism. Substantele active din cacao imbunatatesc circulatia sangelui, scad tensiunea arteriala si detoxifica ficatul.
Ingrediente necesare pentru inghetata cu cacao si rom:
- 3 oua;
- 400 ml frisca;
- 1 lingura cacao;
- 1 esenta de rom;

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste REZOLVATE de Limba si Literatura romana pentru reusita la examenul de TITULARIZARE


Doar 47 dintre profesori obtin statutul de titular   V-ati saturat probabil de mutarea continua din scoala in scoala pe posturi cu "perioada determinata" Sigur un post stabil v-ar prinde bine Va doriti sa reusiti cu prima ocazie Pentru ca pe an ce trece numarul candidatilor creste si numarul locurilor scade...

Oferta Speciala
valabila 48h

- 120 g zahar.
Inghetata cu cacao si rom - modalitate de preparare
1. Prima data se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma cu zaharul.
2. Separat, frisca se amesteca cu galbenusurile, se adauga albusurile spuma si esenta de rom.
3. Compozitia se pune intr-o forma si se tine la congelator pentru 6-7 ore.
Iata si alte retete de inghetata de casa care te-ar putea interesa:
- inghetata de lamaie
- inghetata de ananas
- inghetata cu iaurt si banane

Sursa foto: www.sxc.hu


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.67 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cacao

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre rom

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre inghetata

Spune-ne opinia ta despre "Inghetata cu cacao si rom"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


7 - 6 =

Cele mai citite articole

Trebuie sa le eviti! Aceste greseli de curatare a tenului pot avea un efect nedorit. Imbatranirea ...
Fotografia nu este doar un hobby, poate fi si o metoda foarte buna de autovindecare, o terapie ...
Crezi ca ai dat suficienti bani pe tot felul de medicamente pana acum si te-ai saturat? Exista ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Asa este, ghirlandele luminoase iti pot schimba complet decorul dormitorului. Mi-am achizitionat 2 ...
“Prietenii sunt familia pe care ti-o alegi.” - Asa este!!!
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0