Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Masca din miere, banana si lapte, pentru sezonul rece

Masca din miere, banana si lapte, pentru sezonul rece
Mastile pentru ten sunt utile in sezonul rece, in special celor care au o piele fragila, care isi pierde usor elasticitatea. Produsele de ingrijire a tenului folosite in sezonul rece trebuie sa contina lapte sau iaurt, si miere sau galbenus de ou, pentru a-i oferi pielii un plus de elasticitate si luminozitate. In plus, amidonul este si el util ca factor de potentare a elasticitatii si prospetimii pielii. Principalii factori care duc la deshidratarea tenului sunt alimentatia saraca in vitamine si alti antioxidanti specifici (in special cei din categoriile pigmentilor si enzimelor), temperaturile extreme si variatiile bruste de temperatura si factorii poluanti din atmosfera. In sezonul rece, cand temperatura scade sub 0 grade, in general alimentatia corecta nu este in masura, singura, sa va garanteze un ten sanatos. Astfel, ingrijirea tenului presupune, mai ales acum, folosirea si a elementelor cu actiune specifica, respectiv creme hidratante si masti de ten. O masca foarte potrivita anotimpului rece este cea din miere, banana si lapte. Aceasta hidrateaza eficient derma, ii sporeste elasticitatea si ajuta la inchiderea porilor. Masca trebuie aplicata pe fata, gat si decolteu. Ingrediente necesare: o banana, o lingura plina de miere si o lingura de lapte. Pasati banana si amestecati ingredientele pana cand se omogenizeaza bine. Aplicati masca si lasati-o 20 de minute, apoi indepartati-o cu apa calduta. Masca aceasta este eficienta si in tratarea puseelor vasomotorii si contribuie la regresul cuperozei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre miere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre lapte

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre masca

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre banana

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0