500 g morcovi
2 linguri ulei de masline
1 catel usturoi
2 lingurite miere
cateva frunze de rozmarin
Preparare:
Se porneste cuptorul, iar morcovii curatati se aseaza pe o tava. Se face un sos din uleiul de masline, usturoiul pisat si miere care se toarna apoi peste morcovi, avand grija sa fie bine acoperiti. Se presara frunzele de rozmarin si se lasa la copt pentru 15 minute. Se serveste imediat, asa cum sunt sau ca garnitura.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
