Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cura de detoxifiere care functioneaza ca la carte

Cura de detoxifiere care functioneaza ca la carte
Curele de detoxifiere ar trebui sa fie un lucru de care sa nu ne ferim in vreme ce dietele excesive ar trebui sa iasa din stilul de viata al femeilor. O alimentatie corecta si informata da rezultate mult mai bune decat orice dieta.


In plus, nicio dieta nu ne va pastra silueta in aceeasi forma daca nu am ajuns la rezultatele dorite si cu ajutorul exercitiilor fizice. Tocmai de aceea, e cel mai bine sa nu alegem metoda cea mai usoara pentru ca, pe cat de superficial ne va fi efortul, pe atat de superficiale ne vor fi rezultatele.

In schimb, o cura de detoxifiere ne ajuta sa ne recapatam energia pe care am pierdut-o in timpul unei ierni in care soarele a lipsit, miscarea a fost abandonata si ea in favoarea serilor petrecute la caldura, iar fructele si salatele au cam lipsit din meniul obisnuit.

O metoda foarte buna de a ne curata organismul de toxine este urmatoarea: dimineata bem o cana de apa calda cu cateva lingurite de zeama de lamaie. Acest amestec stimuleaza ficatul si ajuta la eliberarea enzimelor digestive.

La micul dejun servim un bol cu terci de fulgi de ovaz (ceea ce americanii numesc "oatmeal" si ceea ce noi putem obtine prin fierberea fulgilor de ovaz cu o lingurita de scortisoara), cateva felii de fructe. Putem servi si un ceai verde, neindulcit.

La pranz putem manca o cana cu naut fiert, linte sau boabe de fasole fiarta, o cana de orez brun fiert sau quinoa si o cana de legume gatite la abur.

Pentru un plus de savoare, putem asezona cu usturoi sau ghimbir amestecat cu o lingura de ulei de masline, evitand sa folosim sarea. Dupa pranz, se recomanda un ceai digestiv de ghimbir sau un ceai condimentat. Daca intre mese ni se face foame, putem manca pe post de snack cateva bucatele de morcov cu doua linguri de hummus.

La cina putem consuma cu incredere legume gatite la abur si putem bea din nou un ceai digestiv. O dieta mai drastica se bazeaza doar pe consumul alimentelor strict detoxifiante, dar se recomanda pe o perioada mai scurta de timp.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.81 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre detoxifiere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cura de detoxifiere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fulgi de ovaz

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre orez brun

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0