Ingrediente necesare pentru ouale umplute cu ton
- o conserva de ton;
- 6 oua;
- doua-trei linguri de maioneza;
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Pachet Teste REZOLVATE pentru reusita la examenul de titularizare in invatamantul primar - INVATATORI 2 culegeri
Solutii practice 100 eficiente pentru nota maxima la examenul de TITULARIZARE INVATATORI Subiecte REZOLVATE in conformitate cu NOUA programa M E C Va prezentam Pachetul de Teste pentru reusita la examenul de titularizare in invatamantul primar format din doua culegeri 1 Culegerea de Teste rezolvate pentru reusita la examenul de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
- 2 graunti de usturoi;
- o lingurita de mustar Dijon;
- o lingurita de suc de lamaie proaspat stors;
- piper;
- boia dulce;
- sare;
- patrunjel ori marar (optional, pentru decor).
Cum prepari ouale umplute cu ton
Mai intai, fierbe ouale, apoi lasa-le la racit. Cand poti sa tii mana pe acestea, decojeste-le cu grija si taie-le pe jumatate. Scoate galbenusul din interior intr-un bol si amesteca-l cu ton, maioneza, mustar, usturoi pisat si suc de lamaie. Amesteca bine ingredientele, dupa care condimenteaza cu sare, piper si boia dulce dupa gustul tau.
Urmatorul pas il reprezinta punerea jumatatilor de ou pe un platou festiv si umplerea acestora cu compozitia pe care ai preparat-o mai devreme. La final, decoreaza ouale umplute cu ton cu frunzulite de marar ori de patrunjel. Bineinteles, poti sa optezi si pentru un alt aranjament mai sofisticat. Totul depinde de imaginatia pe care o ai pe moment.
Desi ouale umplute cu ton sunt un preparat simplu, reteta este extrem de gustoasa, astfel ca ti-o vor cere toate prezentele feminine.
Foto: pixabay.com
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.5
din 5
- 16 voturi.
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!
Comentarii articole