Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ouale umplute cu ton, aperitivul care nu trebuie sa iti lipseasca de sarbatori

de Viorica Ghinea la 2018-04-03
Ouale umplute cu ton, aperitivul care nu trebuie sa iti lipseasca de sarbatori
Aperitivele cu oua se numara printre cele mai populare preparate de pe mesele romanilor in perioada sarbatorilor. Prin urmare, este dificil sa ii surprinzi pe cei dragi in acest mod culinar. Dar exista o reteta care te va ajuta sa obtii succesul in bucatarie. De ce? Pentru ca nimeni nu a mai mancat un aperitiv mai bun ca ouale umplute cu ton. Vezi cum se prepara!


Ingrediente necesare pentru ouale umplute cu ton


- o conserva de ton;

- 6 oua;

- doua-trei linguri de maioneza;

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Pachet Teste REZOLVATE pentru reusita la examenul de titularizare in invatamantul primar - INVATATORI 2 culegeri


Solutii practice 100 eficiente pentru nota maxima la examenul de TITULARIZARE INVATATORI Subiecte REZOLVATE in conformitate cu NOUA programa M E C Va prezentam Pachetul de Teste pentru reusita la examenul de titularizare in invatamantul primar format din doua culegeri 1 Culegerea de Teste rezolvate pentru reusita la examenul de...

Oferta Speciala
valabila 48h

- 2 graunti de usturoi;

- o lingurita de mustar Dijon;

- o lingurita de suc de lamaie proaspat stors;

- piper;

- boia dulce;

- sare;

- patrunjel ori marar (optional, pentru decor).


Cum prepari ouale umplute cu ton


Mai intai, fierbe ouale, apoi lasa-le la racit. Cand poti sa tii mana pe acestea, decojeste-le cu grija si taie-le pe jumatate. Scoate galbenusul din interior intr-un bol si amesteca-l cu ton, maioneza, mustar, usturoi pisat si suc de lamaie. Amesteca bine ingredientele, dupa care condimenteaza cu sare, piper si boia dulce dupa gustul tau.

Urmatorul pas il reprezinta punerea jumatatilor de ou pe un platou festiv si umplerea acestora cu compozitia pe care ai preparat-o mai devreme. La final, decoreaza ouale umplute cu ton cu frunzulite de marar ori de patrunjel. Bineinteles, poti sa optezi si pentru un alt aranjament mai sofisticat. Totul depinde de imaginatia pe care o ai pe moment.

Desi ouale umplute cu ton sunt un preparat simplu, reteta este extrem de gustoasa, astfel ca ti-o vor cere toate prezentele feminine.


Foto: pixabay.com


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.5 din 5 - 16 voturi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre aperitive

Spune-ne opinia ta despre "Ouale umplute cu ton, aperitivul care nu trebuie sa iti lipseasca de sarbatori"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


1 + 1 =

Cele mai citite articole

In incercarea de a-si diversifica portofoliul, Facebook se adreseaza acum celor care isi cauta ...
Daca iarna pielea sufera din cauza aerului rece si a lipsei de umiditate, vara se deshidrateaza ...
Luna martie aduce in centrul atentiei una dintre cele mai importante fiinte din viata noastra: ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
ce site stupid .... am citit pe acest site mai devreme un articol in care se recomanda apa cu ...
ce site stupid .... am citit pe acest site mai devreme un articol in care se recomanda apa cu ...
special - sa decorezi bradul in alb??? wow ..... not impressed
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa. Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0