Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Crema de branza cu marar: reteta pentru micul dejun

de Alina Ilie la 2014-07-08
Crema de branza cu marar: reteta pentru micul dejun
Cu totii stim ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei, care ne asigura vitaminele si mineralele de care organismul are nevoie pentru a avea energie. O solutie rapida si sanatoasa este crema de branza cu marar. Are o consistenta moale, cremoasa si este extraordinar de buna!


Crema de branza cu marar este o alternativa sanatoasa la cremele din comert cu verdeata, unt, sunca sau ciuperci care au in componenta lor substante pe care nici nu le putem citi.
Produsele din supermarketuri sunt lipsite de nutrienti si contine zahar, sare, margarina, glutamat monosodic, afanatori si coloranti alimentari. Acestea ne afecteaza sistemul imunitar, cresc tensiunea arteriala si duc la aparitia diabetului. Mai mult decat atat, sunt pline de fosfati care impiedica asimilarea calciului in oase.
Reteta prezentata mai jos este ideala pentru micul dejun si o puteti condimenta dupa gustul vostru. Dupa preferinte, puteti adauga ardei kapia, patrunjel, busuioc, tarhon, boia de ardei, chimen macinat etc. Se serveste pe paine prajita.
Reteta de crema de branza cu marar este potrivita si pentru aperitive (rosii si oua umplute, clatite, etc).
Ingrediente:
- 500 g branza dulce de vaca;
- 100 g unt;
- 100 ml smantana;
- o legatura de marar (sau patrunjel);
- ceapa verde (optional).
- sare si piper alb.
Cum se prepara crema de branza cu marar:
Punem intr-un bol incapator toate ingredientele si mixam pana obtinem o crema omogena. Servim crema de branza pe paine prajita sau pe fasii de ardei gras.
Simplu, nu-i asa?

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate


Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta  in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.17 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mic dejun

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre crema de branza

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre branza dulce

Cele mai citite articole

Pietrele la rinichi, infectiile de tract urinar sau cancerul renal sunt doar cateva dintre ...
Imbunatatirea digestiei este un proces de durata, care presupune o grija si o atentie amanuntita in ...
Cand ai fost diagnosticat cu diabet deja te gandesti ca trebuie sa renunti la toate placerile ...
Slabeste rapid
si scapa de toxine!
Iti oferim un Raport Special GRATUIT
"Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
Citeste zilnic GRATUIT totul despre sanatate, frumusete, stil!
Adauga mai jos adresa ta de email
si primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016