Produsele din supermarketuri sunt lipsite de nutrienti si contine zahar, sare, margarina, glutamat monosodic, afanatori si coloranti alimentari. Acestea ne afecteaza sistemul imunitar, cresc tensiunea arteriala si duc la aparitia diabetului. Mai mult decat atat, sunt pline de fosfati care impiedica asimilarea calciului in oase.
Reteta prezentata mai jos este ideala pentru micul dejun si o puteti condimenta dupa gustul vostru. Dupa preferinte, puteti adauga ardei kapia, patrunjel, busuioc, tarhon, boia de ardei, chimen macinat etc. Se serveste pe paine prajita.
Reteta de crema de branza cu marar este potrivita si pentru aperitive (rosii si oua umplute, clatite, etc).
Ingrediente:
- 500 g branza dulce de vaca;
- 100 g unt;
- 100 ml smantana;
- o legatura de marar (sau patrunjel);
- ceapa verde (optional).
- sare si piper alb.
Cum se prepara crema de branza cu marar:
Punem intr-un bol incapator toate ingredientele si mixam pana obtinem o crema omogena. Servim crema de branza pe paine prajita sau pe fasii de ardei gras.
Simplu, nu-i asa?
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina IlieAlina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"

Categorii
































