Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

6 aperitive gustoase pentru masa de Paste

6 aperitive gustoase pentru masa de Paste
de la 2018-03-29
6 aperitive gustoase pentru masa de Paste

Pentru masa de Paste, pregateste-le celor dragi un platou cu aperitive proaspete, facute chiar de tine, acasa. Iti oferim mai jos cateva idei de aperitive foarte savuroase; pentru a decora platoul poti folosi ridichi si salata verde. Iata care sunt aperitivele pe care ti le recomandam…


Aperitive pentru masa de Paste: cele mai gustoase retete


De pe masa de Paste nu trebuie sa lipseasca traditionalul platou cu aperitive.

Pe langa oua rosii si drob, iata ce alte aperitive gustoase poti pregati pentru masa de Paste.

1. Bulete de cascaval

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste REZOLVATE de Limba si Literatura romana pentru reusita la examenul de TITULARIZARE


Doar 47 dintre profesori obtin statutul de titular   V-ati saturat probabil de mutarea continua din scoala in scoala pe posturi cu "perioada determinata" Sigur un post stabil v-ar prinde bine Va doriti sa reusiti cu prima ocazie Pentru ca pe an ce trece numarul candidatilor creste si numarul locurilor scade...

Oferta Speciala
valabila 48h

Buletele de cascaval sunt niste aperitive deosebite, foarte aspectuoase, perfecte pentru masa de Paste.

Pentru aceata reteta vei avea nevoie de 100 g unt (la temeperatura camerei), 1 lingura boia dulce, 250 g cascaval ras, 100 g faina, 3 oua, sare, piper. Cascavalul ras se amesteca cu faina si ouale, se adauga apoi sare si piper si boia dulce. Se amesteca bine ingredientele pana cand obtinem o compozitie omogena. Modelam buletele de dimensiunea unei nuci.

Intr-o tigaie adanca incingem bine uleiul si punem buletele de cascaval. Cand se rumenesc se scot pe un prosop absorbant pentru a elimina excesul de ulei.  

2. Ciuperci umplute

Pentru acest aperitiv vei avea nevoie de ½ kg ciuperci champignon, 150 g cascaval ras, 1 ceapa taiata foarte fin, patrunjel, 2 linguri de unt, sare si piper. Ciupercile se curata iar piciorusele se toaca marunt si se calesc cu putina ceapa in untul topit (1 lingura) si se adauga sare si piper. Dupa ce se racesc se amesteca cu cascavalul ras si untul ramas.

Intr-o tava se pun cupercile umplute cu aceasta compozitie. Se tin in cuptor apoximativ 20 de minute. Se orneaza cu frunze de patrunjel.

3. Rulada cu ciuperci si cascaval

Iata un aperitiv foarte gustos pentru mesele festive. Afla aici care sunt ingredientele necesare pentru aceasta reteta!

4. Rulada cu spanac

Rulada de spanac este un aperitiv care impresioneaza prin culoare si gust deosebit. Usor de preparat, rulada cu spanac va fi pe placul intregii familii.

5. Oua umplute cu pate de ficat

Vei avea nevoie de 5 oua fierte tari, 2 linguri pate de ficat, o lingura de unt, sare, piper, frunze de patrunjel pentru decor. Ouale se fierb, se curata de coaja si se taie pe jumatate. Galbenusurile se scot si se paseaza cu pateul si untul, apoi se adauga sare si piper dupa gust.

Cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de ou, dupa care se orneaza fiecare cu cateva frunze de patrunjel.

6. Ficatei de pui in bacon

Ingrediente: 400 g ficatei de pui, 200 g bacon feliat, ulei, sare si piper si cateva scobitori. Spalam ficateii si ii curatam de pielite. Ii punem la fiert aproximativ 10 minute, apoi ii scoatem si ii scurgem bine de apa. Invelim ficateii in feliile de bacon iar pentru a nu se desprinde ii prindem cu o scobitoare. Ficateii de pui in bacon se pun la prajit in uleiul incins pana se rumenesc.



Sursa foto: www.sxc.hu


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.7 din 5 - 15 voturi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre masa de paste

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre aperitive

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre reteta

Spune-ne opinia ta despre "6 aperitive gustoase pentru masa de Paste"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


5 + 5 =


Ce au spus ceilalti utilizatori despre "6 aperitive gustoase pentru masa de Paste"

bejan cornelia @ 05-Apr-2018
"pai astept de la voi. ma abonez acum"

Cele mai citite articole

In general, interviurile pot fi foarte stresante.
Valentine’s Day reprezinta ziua perfecta pentru a vedea un film impreuna cu iubitul tau!
Calatoriile nu sunt numai despre a vedea diferite locuri din lume si a cunoaste alte culturi, ci ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
La Supa cu nuca de cocos, coriandru si sfecla rosie, la Ingrediente, care este cantitatea de ulei ...
Vreau sa stiu reguli de infrumusetare pentru vârsta de peste 60 ani
foarte interesant
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0