Ingrediente:
- 600 g costite de miel;
- ½ kg de cartofi;
- 1 ceapa;
.jpg)
- 1 lamaie;
- 3 linguri de ulei;
- cimbru;
- busuioc;
- sare si piper;
- 200 ml vin alb.
Costite de miel cu cartofi - modalitate de preparare
Costitele de miel se condimenteaza cu cimbru, busuioc, sare, piper apoi se pun la prajit in ulei incins. Se stropesc cu vin si se mai lasa pe foc cateva minute pana se rumenesc.
Intre timp se spala cartofii si se pun la fiert in coaja in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se lasa sa se raceasca, apoi se curata de coaja, se taie rondele si se pun intr-o tava unsa cu ulei.
Se aseaza deasupra lor costitele de miel si sosul din tigaie. Se adauga si cateva rondele de ceapa, putina zeama de lamaie, sare si piper si se stropesc cu sosul de vin ca sa nu se usuce.
Tava se introduce in cuptorul incins in prealabil. Costitele se tin in cuptor aproximativ 30 de minute.
Pofta buna!
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
