Ingrediente:
- 600 g costite de miel;
- ½ kg de cartofi;
- 1 ceapa;
.jpg)
- 1 lamaie;
- 3 linguri de ulei;
- cimbru;
- busuioc;
- sare si piper;
- 200 ml vin alb.
Costite de miel cu cartofi - modalitate de preparare
Costitele de miel se condimenteaza cu cimbru, busuioc, sare, piper apoi se pun la prajit in ulei incins. Se stropesc cu vin si se mai lasa pe foc cateva minute pana se rumenesc.
Intre timp se spala cartofii si se pun la fiert in coaja in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se lasa sa se raceasca, apoi se curata de coaja, se taie rondele si se pun intr-o tava unsa cu ulei.
Se aseaza deasupra lor costitele de miel si sosul din tigaie. Se adauga si cateva rondele de ceapa, putina zeama de lamaie, sare si piper si se stropesc cu sosul de vin ca sa nu se usuce.
Tava se introduce in cuptorul incins in prealabil. Costitele se tin in cuptor aproximativ 30 de minute.
Pofta buna!
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori
Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
