Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Secrete in bucatarie: Asocierea corecta a alimentelor cu condimente

Secrete in bucatarie: Asocierea corecta a alimentelor cu condimente
Suntfericita.manager.ro va ofera cateva sfaturi despre folosirea corecta a ingredientelor pentru ca preparatele tale sa aibe un gust deosebit. Deoarece delikatul sau vegeta contin glutamat monosodic si foarte multa sare, conservanti si coloranti care ne afecteaza sanatatea, ideal este sa folosesti condimente naturale pentru a oferi savoare preparatelor culinare. Iata ce condimente se potrivesc la carnea de vita, de miel, de pasare si cum se asezoneaza salatele.


Secretul unui preparat consta in respectarea cantitatii de ingrediente dar si in combinarea corecta a condimentelor. Adaugarea condimentelor reprezinta pasul cel mai important in prepararea mancarurilor, fie ca este vorba despre supe sau ciorbe, friptura, paste sau orez. Tocmai de aceea este important sa alegi condimentele potrivite.
Si ca sa te asiguri ca mancarea este asa cum iti doresti, trebuie sa stii ca intotdeauna condimentale se adauga la final. Verdeata trebuie presarata atunci cand mancarea este gata.
Uita de delikat si imbogateste aroma si gustul mancarurilor cu condimente naturale. Astfel, poti fi sigura ca mancarea va fi intotdeauna delicioasa si pe placul intregii familii. Deoarece contine foarte multa sare, arome sintetice, glutamat monosodic, coloranti si conservanti, delikatul este foarte daunator sanatatii, afectand inima si rinichii.
Condimentele proaspete sau uscate sunt recomandate si pentru beneficiile pe care le ofera sanatatii.
Pentru carnea de porc este indicat anasonul, coriandrul, piperul, chimenul, maghiranul, rozmarinul,  ghimbirul, salvia, tarhonul si cimbrul.
Carnea de vita se condimenteaza cu frunze de dafin, coriandru, chimen, marar, maghiran, salvie, tarhon, cimbru.
Carnea de miel trebuie asezonata cu usturoi, frunze de dafin, coriandru, chimen, curry, marar, maghiran, rozmarin, salvie sau cimbru.
Carnea de pasare poate fi condimentata cu busuioc, ghimbir, curry, oregano, coriandru, chimen, marar, curcuma, maghiran, rozmarin, tarhon, salvie.
Pestele poate fi asezonat cu rozmarin, salvie, tarhon, cimbru, anason, busuioc, coriandru, marar, fenicul, maghiran, patrunjel.
Pentru prajituri puteti folosi cuisoare, ghimbir, chimen, anason.
Painea facuta in casa poate avea un gust deosebit daca vei folosi anason, chimen, coriandru.
Salatelor le puteti adauga coriandru, chimen, busuioc, marar, menta, patrunjel, tarhon si cimbru.
Supele vor avea un gust delicios daca vei folosi chimen, marar, leustean, maghiran, tarhon, cimbru.
Orezul poate fi condimentat cu piper, coriandru, salvie, curry si chimen.
La paste poti folosi busuioc, chili, piper.

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei


Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.42 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre condimente naturale

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre busuioc

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cimbru

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tarhon

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre rozmarin

Cele mai citite articole

Proteinele, pentru majoritatea oamenilor inseamna o portie de carne carne, sursa sigura pe care ...
Pietrele la rinichi, infectiile de tract urinar sau cancerul renal sunt doar cateva dintre ...
Imbunatatirea digestiei este un proces de durata, care presupune o grija si o atentie amanuntita in ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016