Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Secrete in bucatarie: Asocierea corecta a alimentelor cu condimente

Secrete in bucatarie: Asocierea corecta a alimentelor cu condimente
Secrete in bucatarie: Asocierea corecta a alimentelor cu condimente

Suntfericita.manager.ro va ofera cateva sfaturi despre folosirea corecta a ingredientelor pentru ca preparatele tale sa aibe un gust deosebit. Deoarece delikatul sau vegeta contin glutamat monosodic si foarte multa sare, conservanti si coloranti care ne afecteaza sanatatea, ideal este sa folosesti condimente naturale pentru a oferi savoare preparatelor culinare. Iata ce condimente se potrivesc la carnea de vita, de miel, de pasare si cum se asezoneaza salatele.


Secretul unui preparat consta in respectarea cantitatii de ingrediente dar si in combinarea corecta a condimentelor. Adaugarea condimentelor reprezinta pasul cel mai important in prepararea mancarurilor, fie ca este vorba despre supe sau ciorbe, friptura, paste sau orez. Tocmai de aceea este important sa alegi condimentele potrivite.
Si ca sa te asiguri ca mancarea este asa cum iti doresti, trebuie sa stii ca intotdeauna condimentale se adauga la final. Verdeata trebuie presarata atunci cand mancarea este gata.
Uita de delikat si imbogateste aroma si gustul mancarurilor cu condimente naturale. Astfel, poti fi sigura ca mancarea va fi intotdeauna delicioasa si pe placul intregii familii. Deoarece contine foarte multa sare, arome sintetice, glutamat monosodic, coloranti si conservanti, delikatul este foarte daunator sanatatii, afectand inima si rinichii.
Condimentele proaspete sau uscate sunt recomandate si pentru beneficiile pe care le ofera sanatatii.
Pentru carnea de porc este indicat anasonul, coriandrul, piperul, chimenul, maghiranul, rozmarinul,  ghimbirul, salvia, tarhonul si cimbrul.
Carnea de vita se condimenteaza cu frunze de dafin, coriandru, chimen, marar, maghiran, salvie, tarhon, cimbru.
Carnea de miel trebuie asezonata cu usturoi, frunze de dafin, coriandru, chimen, curry, marar, maghiran, rozmarin, salvie sau cimbru.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Gramatica - Fise de lucru rezolvate pentru clasa a VIII-a


Ghid complet de pregatire pentru un punctaj maxim la limba romana – gramatica – din cadrul Evaluarii Nationale clasa a VIII-a Culegerea de fise si teste pe care ti-o propunem acum urmareste familiarizarea elevilor cu formatul cerintelor de examen recapitularea materiei din programa de examen in timp util ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Carnea de pasare poate fi condimentata cu busuioc, ghimbir, curry, oregano, coriandru, chimen, marar, curcuma, maghiran, rozmarin, tarhon, salvie.
Pestele poate fi asezonat cu rozmarin, salvie, tarhon, cimbru, anason, busuioc, coriandru, marar, fenicul, maghiran, patrunjel.
Pentru prajituri puteti folosi cuisoare, ghimbir, chimen, anason.
Painea facuta in casa poate avea un gust deosebit daca vei folosi anason, chimen, coriandru.
Salatelor le puteti adauga coriandru, chimen, busuioc, marar, menta, patrunjel, tarhon si cimbru.
Supele vor avea un gust delicios daca vei folosi chimen, marar, leustean, maghiran, tarhon, cimbru.
Orezul poate fi condimentat cu piper, coriandru, salvie, curry si chimen.
La paste poti folosi busuioc, chili, piper.

Sursa foto: www.sxc.hu


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.42 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre condimente naturale

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre busuioc

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cimbru

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tarhon

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre rozmarin

Spune-ne opinia ta despre "Secrete in bucatarie: Asocierea corecta a alimentelor cu condimente"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


4 + 4 =


Ce au spus ceilalti utilizatori despre "Secrete in bucatarie: Asocierea corecta a alimentelor cu condimente"

cyssa @ 13-Sep-2013
"util"

Cele mai citite articole

Weekendurile de vara au un scop clar pentru parinti: petrecerea timpului impreuna cu copiii. ...
Vitamina D a fost uitata in ultima vreme de campaniile de constientizare, asadar ne-am gandit sa o ...
E usor sa faci sirop de trandafiri. Ai doar 9 pasi de respectat si te vei putea bucura pentru un ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
“Prietenii sunt familia pe care ti-o alegi.” - Asa este!!!
Păcat că nu scrie nimic despre gustul fiecăruia,la ce poate fi folosit etc...pare un articol ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0