Ingrediente:
- 1,5 kg pulpa de miel,
- 2 catei de usturoi,
- 4 fire de rozmarin,
- ulei de masline,
- 1 pahar mare cu vin rosu,
- 4 morcovi,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
- Scoate toata grasimea de pe carnea de miel.
- Spal-o, apoi sterge-o.
- Cu un cutit mic, fa 8 crestaturi in carne, de 1 cm pe ½ cm adancime.
- Curata cateii de usturoi si taie-i in patru.
- Spala rozmarinul si taie fiecare fir in doua.
- Introdu o bucata de usturoi si una de rozmarin in fiecare crestatura din el.
- Unge cu doua lingurite de ulei de masline.
- Asezoneaza cu piper si sare.
- Coace la 250 gr. C la cuptor, timp de zece minute.
- Intre timp, curata si spala morcovii.
- Taie fiecare morcov in patru – o data pe lungime si fiecare bucata pe lungime.
- Redu temperatura cuptorului la 200 gr. C.
- Dupa 5 minute adauga morcovii, stropeste carnea si legumele cu uleiul scurs.
- Lasa la cuptor inca o ora, ungand din cand in cand carnea si legumele.
- Scoate mielul din cuptor si acopera cu o folie de aluminiu pentru a se aseza sosul, timp de 10 minute.
- Pune vinul in tava, pune-o pe flacara aragazului, adunand bucatelele de carne din tava si adaugand putina apa daca este necesar.
- Taie carnea de miel, serveste cu sosul de vin deasupra si morcovii alaturi.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
