Ingrediente:
- 1,5 kg pulpa de miel,
- 2 catei de usturoi,
- 4 fire de rozmarin,
- ulei de masline,
- 1 pahar mare cu vin rosu,
- 4 morcovi,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
- Scoate toata grasimea de pe carnea de miel.
- Spal-o, apoi sterge-o.
- Cu un cutit mic, fa 8 crestaturi in carne, de 1 cm pe ½ cm adancime.
- Curata cateii de usturoi si taie-i in patru.
- Spala rozmarinul si taie fiecare fir in doua.
- Introdu o bucata de usturoi si una de rozmarin in fiecare crestatura din el.
- Unge cu doua lingurite de ulei de masline.
- Asezoneaza cu piper si sare.
- Coace la 250 gr. C la cuptor, timp de zece minute.
- Intre timp, curata si spala morcovii.
- Taie fiecare morcov in patru – o data pe lungime si fiecare bucata pe lungime.
- Redu temperatura cuptorului la 200 gr. C.
- Dupa 5 minute adauga morcovii, stropeste carnea si legumele cu uleiul scurs.
- Lasa la cuptor inca o ora, ungand din cand in cand carnea si legumele.
- Scoate mielul din cuptor si acopera cu o folie de aluminiu pentru a se aseza sosul, timp de 10 minute.
- Pune vinul in tava, pune-o pe flacara aragazului, adunand bucatelele de carne din tava si adaugand putina apa daca este necesar.
- Taie carnea de miel, serveste cu sosul de vin deasupra si morcovii alaturi.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!