.jpg)
Ingrediente pentru salata de fenicul cu maioneza:
- 3-4 bucati de fenicul;
- 2 linguri otet;
- 1 conopida;
- 1 telina;
- 1 ardei gras;
- 3-4 ridichi
- 2 oua fierte;
- 1 cana de maioneza;
- sare,
- piper,
- patrunjel verde
Cum se prepara salata de fenicul cu maioneza:
Se pregatesc legumele in felul urmator: feniculul se spala, se taie felii subtiri si se pune la macerat pentru o ora, in otet cu apa. Conopida se da in 2-3 clocote in apa cu sare, apoi se strecoara si se desface in buchetele mici; telina se curata, se spala, si se rade pe razatoarea mare; ardeiul se curata si se taie fideluta.
Separt se fierb ouale tari; legumele se amesteca cu maioneza (dupa dorinta, aceasta poate fi inlocuita cu sos alb sau vinegreta), se adauga sare si piper, se aseaza in salatiera si se orneaza cu sferturi de ou, ridichi si frunze de patrunjel.
Pofta buna!
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
