Salata de fenicul cu mere si nuci

Salata de fenicul este usor de preparat, foarte aromata, gustoasa si sanatoasa. Se poate servi ca si garnitura la friptura de vita, porc, miel sau vanat.
In afara de salate, poate fi consumat alaturi de branza, se poate pregati la gratar sau se poate servi in sos de rosii cu usturoi.
Ingrediente pentru salata de fenicul:
- 3-4 bucati de fenicul;
- 2 mere mari (sau 2 portocale);
- 1 catel de usturoi;
- 2-3 linguri otet;
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Evaluarea Nationala Culegere exercitii rezolvate la matematica clasa a VIII-a
Prin Culegerea de probleme si exercitii copilul tau si matematica vor deveni cei mai buni prieteni Vei spune poate ca ai biblioteca plina ochi de carti si culegeri de matematica din toate timpurile mai de pe vremea ta cand Gheba si Petrica dadeau de furca micilor matematicieni sau mai recente raportate la noile programe...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
- ½ pahar iaurt;
- 3 linguri pasta de tomate;
- 50 g miez de nuca;
- 6 linguri ulei;
- patrunjel verde;
- boia dulce;
- sare, piper.
Cum se prepara salata de fenicul:
Se curata feniculul, se spala si se taie in felii subtiri (pe directie transversala, de la baza catre varful bulbului), care se pun intr-o cratita cu otetul, sarea, piperul, usturoiul pisat, uleiul si se lasa 30 de minute la macerat.
Merele (sau portocalele) curatate, se taie in felii subtiri si se aseaza intr-o salatiera in straturi succesive cu feliile de fenicul. Sosul rezultat de la macerat se amesteca cu iaurtul si boiaua de ardei.
Se toarna peste salata, apoi se amesteca. Se garniseste cu miez de nuca si patrunjel tocat.
Salata se serveste imediat.
Va dorim pofta buna!
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 2.75
din 5
- 6 voturi.
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!
Comentarii articole