Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Serviciul de reincarcare cartela Telekom este prezent si pe platforma Incarca.ro!

de Sunt Fericita la 2020-06-15
Serviciul de reincarcare cartela Telekom este prezent si pe platforma Incarca.ro!
Brandul Telekom Romania, lansat in 2014 si in Romania, este sucursala din tara noastra a gigantului Deutsche Telekom. Prin comasarea portofoliilor RomTelecom si Cosmote, compania Telekom a devenit cel mai mare operator de telefonie mobila la data rebrandingului. Luand in calcul faptul ca, la acea data, peste 79% dintre utilizatori detineau cartele PrePay, toti acestia aveau nevoie de o metoda rapida de reincarcare cartela Telekom, o alternativa la ghisee sau magazine fizice.


Astfel, a aparut Incarca.ro! Aceasta este o platforma de reincarcare cartela Telekom, dar si Orange si Vodafone, toate aceste operatiuni facandu-se direct online. Toate tranzactiile realizate prin intermediul Incarca.ro sunt securizate si criptate, garantand increderea in acest serviciu. De asemenea, la orice reincarcare cartela Telekom efectuata, vei avea parte de bonusuri, oferite de fiecare operator in parte.

 

Vrei sa stii mai multe despre acest serviciu? Iata care sunt cel mai des intalnite intrebari ale persoanelor care doresc sa efectueze o reincarcare cartela Telekom:

 

1. Cat dureaza acest proces?

 

Daca alegi Incarca.ro, poti fi asigurat ca tot procesul dureaza in jur de 2-3 minute. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci numarul de telefon pentru care reincarci cartela, alaturi de optiunea dorita, si sa bifezi casuta cu "Sunt de acord cu termenii si conditiile si politica de confidentialitate". Apoi, introduci detaliile de plata, dupa care vei primi un mesaj de confirmare, pe mail sau pe telefon, in functie de optiunea aleasa sau operatorul de telefonie mobila. In cazul in care alegi sa reincarci din alta tara pentru un numar din Romania, tine cont de faptul ca tranzactia poate dura mai mult, deoarece plata trebuie confirmata din partea procesatorului.

 

2. In cat timp primesc confirmarea incarcarii?

 

In procesul de reincarcare cartela Telekom, codul PIN necesar finalizarii tranzactiei iti va fi trimis la adresa de e-mail furnizata, in doar cateva secunde de la confirmarea platii. Tot acest proces este automat, garantand astfel eficienta serviciul de reincarcare cartela Telekom Incarca.ro.

3. Ce se intampla daca nu primesc codul PIN?

 

In acest caz, pot aparea doua mesaje de eroare. Primul dintre ele ("Ne pare rau, comanda dumneavoastra nu s-a finalizat") denota faptul ca eroarea este din cauza modulului de plata online, fie a sistemului supra-aglomerat, fie a unei conexiuni defectuoase la internet sau a altor motive tehnice externe.

 

In cazul in care primesti mesajul “Eroare in procesarea comenzii”, inseamna ca problema apartine operatorului de telefonie mobila pentru care efectuezi reincarcarea cartelei (Telekom, Orange sau Vodafone). In acest caz, poti relua procedura dupa cateva minute. Daca serviciul este in continuare oprit, te rugam sa contactezi serviciul Suport, prin intermediul formularului de contact prezent pe site.

 

In unele cazuri, este posibil sa nu primesti imediat creditul sau codul PIN. De exemplu, daca folosesti o adresa de e-mail pe Yahoo, va trebui sa verifici si continutul folderelor Spam sau Bulk, unde se poate “ascunde” mesajul de confirmare.

 

Nu uita ca, inainte de operatiunea de reincarcare cartela Telekom, va fi nevoie sa activezi intai cartela.

 

Alege Incarca.ro si beneficiaza de multiple avantaje: servicii sigure, rapide si eficiente, alaturi de super-bonusuri pentru fiecare reincarcare, indiferent de operator!


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0