Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 10 alimente cu cele mai putine calorii

de Sunt Fericita la 2019-08-13
Top 10 alimente cu cele mai putine calorii
Caloriile sunt aliatul de nadejde atunci cand vrei sa atingi nivelul maxim de energie, dar si inamicul principal pentru silueta. Mai jos ti-am pregatit o lista cu alimentele care contin cele mai putine calorii si care, daca le introduci in alimentatia zilnica, te vor ajuta in mod garantat sa slabesti si sa iti mentii un organism sanatos!


Atunci cand vrei sa slabesti, de cele mai multe ori, recurgi la diete drastice care nu fac altceva decat sa provoace efectul yo-yo, slabitul nesanatos al carui efect nu dureaza prea mult. Consumul zilnic de alimente sanatoase, te poate ajuta sa ajungi la silueta de invidiat, fara lupte grele, ci doar printr-un regim alimentar echilibrat. Iata care sunt alimentele care contin cele mai putine calorii si care sunt numai bune pentru slabit.


 
Sparanghel - Sunt indicate toate soiurile de sparanghel, dar in special cel mov deoarece are in compozitie o multime de antioxidanti si vitamine care au efecte benefice asupra inimii. O portie de sparanghel are mai putin de 35 de calorii.

 
Sfecla rosie - Este indicata deoarece este leguma care contine potasiu si care reduce in mod natural tensiunea arteriala. O portie de 140 de grame de sfecla rosie contine aproximativ 60 de calorii.

 
Varza de Bruxelles - Verzele mai mici, fata de cele cu care suntem cu totii obisnuiti, contin o multime de fibre, vitamine, minerale si antioxidanti, iar o portie de 90 de grame contine pana la 40 de calorii.

 
Broccoli - Una dintre cele mai sanatoase legume, broccoli este bogat in vitamina C si sarac in calorii deoarece o portie de 90 de grame contine 30 de calorii.

 
Telina - In special telina proaspata, este recunoscuta datorita numarului mic de calorii, 18 calorii la o portie de 110 grame.

 
Morcovi - Cu un continut bogat de vitamine, in special vitamina A, morcovii contin doar 55 de calorii intr-o portie de 110 grame.

 
Castraveti - Primavara este sezonul castravetilor, asa ca nu ezita sa ii consumi. Contin in mare parte apa si sunt indicati in curele de slabire deoarece contin doar 8 calorii la o portie de 50 de grame.

 
Fenicul - Consumat fie proaspat ori gatit la gratar, tigaie sau chiar copt, feniculul este leguma care contine doar 30 de calorii la o portie de 90 de grame. 

 
Usturoi verde - Un aliment extrem de sanatos pentru organism deoarece regleaza tensiunea arteriala si combate infectiile din corp, usturoiul contine doar 3 calorii, un singur catel. 

 
Rucola - Cu un gust putin amarui ori chiar picant, rucola este bogata in vitamina K, calciu, folati si potasiu si are doar 3 calorii la o portie de 10 grame.

 
Pe langa aceste zece alimente recomandate mai sus, tot in lista alimentelor sarace in calorii introducem si: spanacul, rosiile, dovleceii, lamaile, ceapa verde, ridichiile, ciupercile, capsunile si grapefruit-ul.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.94 din 5 - 9 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alimentatie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta de slabit

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre calorii

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0