Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cat de eficienta este cura de detoxifiere dupa sarbatori?

Cat de eficienta este cura de detoxifiere dupa sarbatori?
Daca ai facut excese alimentare de sarbatori, gandindu-te ca vei slabi la inceputul anului si vei tine o cura de detoxifiere stricta, e posibil sa fi socotit gresit. Se pare ca populara cura de detoxifiere din ianuarie, dupa perioada sarbatorilor, este inutila. Mai ales in privinta consumului de alcool, este de preferat abstinenta cateva zile pe saptamana, pe tot parcursul anului.


Potrivit fundatiei caritabile British Liver Trust, dar si specialistilor, renuntarea totala la consumul de alcool pentru numai o luna nu va imbunatati sanatatea ficatului. In schimb, British Liver Trust recomanda renuntarea la alcool pentru cateva zile in fiecare saptamana.

Aceasta abordare este justificata prin aceea ca aportul total de alcool pe parcursul anului va fi diminuat si ficatul va avea timp sa-si revina in fiecare saptamana. Daca ficatul nu a fost afectat ireparabil, revenirea la starea normala se face foarte rapid, in doar 24 de ore, potrivit specialistilor citati de bbc.co.uk.

In plus, abstinenta totala din ianuarie poate da consumatorilor de alcool un fals sentiment de siguranta si impresia ca pot face ulterior excese pe care sa le anuleze printr-o detoxifiere rapida, spune Mark Wright, specialist in bolile ficatului la Southampton General Hospital.

"Este la fel de rational ca utilizarea creditului la maximum si crearea de datorii tot anul, la gandul ca se poate rezolva daca mancam doar paine prajita in ianuarie", spune acesta.

British Liver Trust va lansa o campanie - "Love Your Liver" - pentru a incuraja oamenii sa isi mentina ficatul sanatos, in cadrul careia promoveaza si o alimentatie sanatoasa si exercitiile fizice regulate.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cura de detoxifiere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sarbatori

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0