Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Retete culinare vegetariene: Ciorba de fasole ca la bunica!

Retete culinare vegetariene: Ciorba de fasole ca la bunica!
de la 2014-08-20
Retete culinare vegetariene: Ciorba de fasole ca la bunica!

Nu stiu cum e la voi, dar la mine in familie, ciorba de fasole ramane un preparat culinar care iese doar mamelor si bunicilor. Avem o reteta pe care o lasam mostenire copiilor nostri, reteta pe care, daca o respecti, se transforma intr-un preparat culinar unic.


Cum preparam noi ciorba de fasole? Iata ce ingrediente va sunt necesare si care sunt pasii pe care sa ii urmati:

Ingrediente:
300 de grame de fasole alba, marunta
2 cepe mari
500 de grame de rosii pasate
un morcov mare
jumatate de telina
ardei gras
frunze de telina, patrunjel si leustean
500 ml de bors proaspat
sare, piper, oregano, cimbru, chimen


Cum se prepara cea mai gustoasa ciorba de fasole din lume:
Fasolea se lasa la inmuiat peste noapte. Se fierbe la foc puternic pana cand incepe sa crape, semn ca se apropie de momentul in care va fi gata.

Inainte sa crape toate boabele, se adauga amestecul de legume la fiert. Legumele (morcovul, telina, cepele si ardeiul gras) se dau pe razatoarea mare si apoi se calesc 10 minute la foc mic, cu 5 linguri de ulei si 5 linguri de apa.

Se fierbe amestecul de legume in oala cu fasole timp de 20 de minute. Apoi se adauga rosiile pasate si se mai lasa la fiert inca 15 minute. Se adauga condimentele si apoi borsul prefiert cu sare.

La final, vom adauga verdeata si daca doriti, cateva boabe de piper.

Pofta buna!


sursa foto: www.freeimages.com



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.1 din 5 - 5 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fasole

Spune-ne opinia ta despre "Retete culinare vegetariene: Ciorba de fasole ca la bunica!"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


1 + 9 =


Ce au spus ceilalti utilizatori despre "Retete culinare vegetariene: Ciorba de fasole ca la bunica!"

florea @ 22-Aug-2014
"Ar trebuisi un ciolan ca sa fie perfect....."

Cele mai citite articole

Balonarea si gazele intestinale sunt semne ale organismului care indica faptul ca ai probleme cu ...
Nimic nu este mai rau decat sa ti se faca foame in mijlocul unei zile aglomerate. De aceea, trebuie ...
De curand, cercetatori de la Weizmann Institute of Science au inceput sa investigheze cai ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Cea mai buna apa este borsec apă minerală
Am preparat rulada. Este excelenta! Nu este nici foarte dulce, din contra este un dulce racoritor. ...
As vrea sa stiu dacă ceaiul de macese afectează în vreun fel sarcina?
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0