Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Ciorba de pastrav

Ciorba de pastrav
Ciorba de pastrav





Ingrediente:
  • 3 pastravi,
  • 3 cepe,
  • 5 cartofi,
  • 3 morcovi,
  • jumatate de telina,
  • 5 rosii,
  • 1 ardei iute,
  • 1 pahar cu bors,
  • ulei de floarea soarelui,
  • sare,
  • piper,
  • leustean,
  • frunze de telina.

Mod de preparare:
Pastravii se curata, se spala, se taie in bucati potrivite si se pun intr-un castron. Morcovii se taie felii mai grosute. Telina se curata de coaja si se da pe razatoarea cu ochiuri mari. Cepele se curata si se taie pe jumatate, iar cartofii se taie in cuburi mari. Rosiile se curata de coaja si se taie in cubulete. Se pune o oala cu apa la fiert, se adauga legumele taiate (in afara de rosii) si se lasa sa fiarba.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Compuneri pentru nota 10 la Evaluarea Nationala clasa a VIII-a


Textele care-ti asigura punctajul maxim la proba de limba romana a examenului de Evaluare Nationala clasa a VIII-a Elaborata de un grup de profesori lucrarea Compuneri pentru nota 10 la Evaluarea Nationala clasa a VIII-a are un singur scop instruirea elevului pentru depasirea obstacolului reprezentat de textul cerut indiferent de natura...

Oferta Speciala
valabila 48h


Cand legumele sunt aproape fierte, se pun rosiile, borsul, sarea, piperul, uleiul si pestele. Se lasa sa fiarba timp de 10 minute, apoi se indeparteaza oala de pe foc. Se adauga ardeiul iute taiat pe jumatate si curatat de seminte. Se lasa inca 10 minute, apoi se scoate din oala. Se presara leustean tocat marunt si se serveste.

Pofta buna!


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.69 din 5 - 45 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre retete culinare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre supe

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ciorba

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pastrav

Spune-ne opinia ta despre "Ciorba de pastrav"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


4 + 7 =


Ce au spus ceilalti utilizatori despre "Ciorba de pastrav"

levi @ 15-Feb-2011
"e ceva extraordinar si daca am luptat cu oase"

Cele mai citite articole

Poate nu stiai ca kiwi se afla in fruntea clasamentului, alaturi de alte fructe, atunci cand vine ...
Toate persoanele trec prin unele momente in care se simt triste.
Un stil de viata dezechilibrat care are in prim plan o dieta nepotrivita si lipsa odihnei nu face ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Fiti mai atenti la ceea ce publicati! Copiii intre 3 și 6 ani au nevoie de 13 ore de somn, ...
Eu folosesc uleiul de ricin in vopseaua de par .este f bun
Domnule doctor soțul meu a fost diagnosticat în urma cu 4 luni cu o bacterie ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0