Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Ciorba de pastrav

Ciorba de pastrav
Ciorba de pastrav





Ingrediente:
  • 3 pastravi,
  • 3 cepe,
  • 5 cartofi,
  • 3 morcovi,
  • jumatate de telina,
  • 5 rosii,
  • 1 ardei iute,
  • 1 pahar cu bors,
  • ulei de floarea soarelui,
  • sare,
  • piper,
  • leustean,
  • frunze de telina.

Mod de preparare:
Pastravii se curata, se spala, se taie in bucati potrivite si se pun intr-un castron. Morcovii se taie felii mai grosute. Telina se curata de coaja si se da pe razatoarea cu ochiuri mari. Cepele se curata si se taie pe jumatate, iar cartofii se taie in cuburi mari. Rosiile se curata de coaja si se taie in cubulete. Se pune o oala cu apa la fiert, se adauga legumele taiate (in afara de rosii) si se lasa sa fiarba.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Evaluarea Nationala Culegere exercitii rezolvate la matematica clasa a VIII-a


Prin Culegerea de probleme si exercitii copilul tau si matematica vor deveni cei mai buni prieteni Vei spune poate ca ai biblioteca plina ochi de carti si culegeri de matematica din toate timpurile mai de pe vremea ta cand Gheba si Petrica dadeau de furca micilor matematicieni sau mai recente raportate la noile programe...

Oferta Speciala
valabila 48h


Cand legumele sunt aproape fierte, se pun rosiile, borsul, sarea, piperul, uleiul si pestele. Se lasa sa fiarba timp de 10 minute, apoi se indeparteaza oala de pe foc. Se adauga ardeiul iute taiat pe jumatate si curatat de seminte. Se lasa inca 10 minute, apoi se scoate din oala. Se presara leustean tocat marunt si se serveste.

Pofta buna!


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.6 din 5 - 54 voturi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre retete culinare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre supe

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ciorba

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pastrav

Spune-ne opinia ta despre "Ciorba de pastrav"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


9 - 5 =


Ce au spus ceilalti utilizatori despre "Ciorba de pastrav"

levi @ 15-Feb-2011
"e ceva extraordinar si daca am luptat cu oase"

Cele mai citite articole

In general, interviurile pot fi foarte stresante.
Valentine’s Day reprezinta ziua perfecta pentru a vedea un film impreuna cu iubitul tau!
Calatoriile nu sunt numai despre a vedea diferite locuri din lume si a cunoaste alte culturi, ci ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
La Supa cu nuca de cocos, coriandru si sfecla rosie, la Ingrediente, care este cantitatea de ulei ...
Vreau sa stiu reguli de infrumusetare pentru vârsta de peste 60 ani
foarte interesant
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0