Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Ciorba de vitel a la grec

Ciorba de vitel a la grec
Ciorba de vitel a la grec






Ingrediente:
  • 1 kg de carne de vitel,
  • 1 kg de oase de vitel,
  • 2 morcovi,
  • 1 telina,
  • 1 radacina de patrunjel,
  • 2 cepe,
  • 2-3 linguri cu ulei,
  • 60 g de orez,
  • 3 galbenusuri,
  • 200 ml de smantana,
  • 1 lingura cu faina,
  • 2 lamai,
  • verdeata,
  • sare.

Mod de preparare:

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghidul practic al invatatorului clasele III-IV


Fise teste proiecte inedite pentru educarea distractiva a elevilor din clasele III-IV Va oferim acum solutia gasita si testata de un grup de cadre didactice cu vasta experienta pedagogica si cu multa dragoste pentru copii Coordonati de dna invatatoare Camelia Vlad acestia au alcatuit Ghidul practic al invatatorului clasele III-IV Bazat pe...

Oferta Speciala
valabila 48h


Se spala oasele de vitel si se oparesc. Se pun la fiert intr-o oala, cu 5 l de apa, sare si ulei. Cand oasele incep sa fiarba, se ia spuma si se mai lasa la fiert 2 ore. Dupa ce au fiert, oasele se scot din oala si se pune carnea taiata bucatele, spalata si oparita.

Cand carnea e aproape fiarta, se adauga ceapa tocata marunt. Cand este aproape gata, se adauga morcovii, telina si radacina de patrunjel taiate felii subtiri.

Orezul se spala si se fierbe separat. Dupa ce se pune si orezul in ciorba, se mai dau doua-trei clocote si apoi se ia oala de pe foc.

Smantana, galbenusurile si faina se amesteca intr-un vas, se bat cu telul, se subtiaza cu zeama din ciorba si se adauga in oala, amestecand ciorba bine cu lingura, ca sa nu se taie ouale. Se potriveste ciorba de sare si se acreste cu zeama de la cele 2 lamai. Se serveste cu verdeata, tocata marunt.

Pofta buna!



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.27 din 5 - 44 voturi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ciorba

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre carne

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrediente

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ulei

Spune-ne opinia ta despre "Ciorba de vitel a la grec"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


2 + 7 =

Cele mai citite articole

Romania are telefon antidepresie sub forma de TelVerde. Apeland 0800 0800 20 vei obtine sprijin ...
Stim ca e important sa mancam bine, insa care sunt regulile de respectat in cazul in care discutam ...
Una dintre cele mai inovatoare metode in stomatologie, pe care o practicam si in clinica LIFE ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Nimeni nu va fi realmente sanatos band 6 cafele pe zi, poate doar daca le bea in cescute de 50-60 ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0