Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Ciorba de vitel a la grec

Ciorba de vitel a la grec
Ciorba de vitel a la grec






Ingrediente:
  • 1 kg de carne de vitel,
  • 1 kg de oase de vitel,
  • 2 morcovi,
  • 1 telina,
  • 1 radacina de patrunjel,
  • 2 cepe,
  • 2-3 linguri cu ulei,
  • 60 g de orez,
  • 3 galbenusuri,
  • 200 ml de smantana,
  • 1 lingura cu faina,
  • 2 lamai,
  • verdeata,
  • sare.

Mod de preparare:

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Gramatica - Fise de lucru rezolvate pentru clasa a VIII-a


Ghid complet de pregatire pentru un punctaj maxim la limba romana – gramatica – din cadrul Evaluarii Nationale clasa a VIII-a Culegerea de fise si teste pe care ti-o propunem acum urmareste familiarizarea elevilor cu formatul cerintelor de examen recapitularea materiei din programa de examen in timp util ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Se spala oasele de vitel si se oparesc. Se pun la fiert intr-o oala, cu 5 l de apa, sare si ulei. Cand oasele incep sa fiarba, se ia spuma si se mai lasa la fiert 2 ore. Dupa ce au fiert, oasele se scot din oala si se pune carnea taiata bucatele, spalata si oparita.

Cand carnea e aproape fiarta, se adauga ceapa tocata marunt. Cand este aproape gata, se adauga morcovii, telina si radacina de patrunjel taiate felii subtiri.

Orezul se spala si se fierbe separat. Dupa ce se pune si orezul in ciorba, se mai dau doua-trei clocote si apoi se ia oala de pe foc.

Smantana, galbenusurile si faina se amesteca intr-un vas, se bat cu telul, se subtiaza cu zeama din ciorba si se adauga in oala, amestecand ciorba bine cu lingura, ca sa nu se taie ouale. Se potriveste ciorba de sare si se acreste cu zeama de la cele 2 lamai. Se serveste cu verdeata, tocata marunt.

Pofta buna!



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.29 din 5 - 39 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ciorba

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre carne

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrediente

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ulei

Spune-ne opinia ta despre "Ciorba de vitel a la grec"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


1 + 6 =

Cele mai citite articole

Poate nu stiai ca kiwi se afla in fruntea clasamentului, alaturi de alte fructe, atunci cand vine ...
Toate persoanele trec prin unele momente in care se simt triste.
Un stil de viata dezechilibrat care are in prim plan o dieta nepotrivita si lipsa odihnei nu face ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Fiti mai atenti la ceea ce publicati! Copiii intre 3 și 6 ani au nevoie de 13 ore de somn, ...
Eu folosesc uleiul de ricin in vopseaua de par .este f bun
Domnule doctor soțul meu a fost diagnosticat în urma cu 4 luni cu o bacterie ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0