Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Selectia managementului privat la companii de stat: ofertele se primesc pana pe 20 ianuarie

Selectia managementului privat la companii de stat: ofertele se primesc pana pe 20 ianuarie
Noul termen pentru depunerea ofertelor pentru selectia managementului privat in companii de stat este 20 ianuarie. La finalul anului trecut, Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri (MECMA) a modificat calendarul procedurii de atribuire si unele dintre criteriile de calificare in proiectul de introducere a managementului profesionist in companiile cu capital majoritar de stat.


Decizia de modificare a fost luata in urma unei analize a problematicilor ridicate de mai multe companii de recrutare specializate, pentru a permite participarea cât mai multor companii experimentate din acest domeniu.

Astfel, MECMA, asistat de Pedersen & Partners si subcontractorii sai, Roland Berger si Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), a eliminat criteriul privind media cifrei de afaceri de minim 10 milioane euro pe ultimii trei ani, solicitat a fi indeplinit de fiecare companie dintr-o asociere.

Conform noilor criterii, o asociere de firme de executive search trebuie sa aiba o medie totala a cifrei de afaceri pe ultimii trei ani de minim 40 milioane euro, indiferent de cifra de afaceri a fiecarui asociat.

'Prin diminuarea acestor restrictii, MECMA urmareste atragerea si motivarea celor mai mari firme de executive search la nivel mondial, precum si a companiilor de executive search cu prezenta regionala si cu expertiza deosebita in evaluarea si recrutarea de manageri de top in regiunea Europei Centrale si de Sud-Est si in România, pentru a participa la procedurile organizate', a precizat MECMA.

Proiectul de introducere a managementului profesionist in companiile cu capital majoritar de stat are ca obiectiv implicarea celor mai performante firme de executive search la nivel international in vederea selectarii unor manageri profesionisti pentru companiile de stat incluse in prima etapa a procedurii, respectiv pentru societatile Oltchim, Electrica Furnizare, Hidroelectrica si Romarm.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre companii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre firme

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre stat

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0