Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 avantaje esentiale ale cizmelor UGG

de Sunt Fericita la 2020-10-26
5 avantaje esentiale ale cizmelor UGG
Cizmele UGG nu mai au nevoie de nicio prezentare, pentru ca sunt prezente pe scena modei de multe sezoane. Aceasta incaltaminte este extrem de populara printre persoanele de toate varstele, fiind indispensabila pe timp de iarna, atunci cand temperaturile scad brusc.


Probabil te intrebi de ce merita sa porti cizme UGG in sezonul rece, in detrimentul altor perechi de incaltaminte. Iti prezentam care sunt avantajele esentiale ale cizmelor UGG, in randurile care urmeaza!

Cizmele UGG sunt extrem de calduroase

Oricat de mult ai cauta, probabil nu vei gasi cizme la fel de calduroase precum modelele UGG. Cizmele cu blana in interior sunt extrem de calduroase si devin aliatele tale de nadejde pentru zilele geroase de iarna.

Asigura-te ca ai cel putin o pereche de cizme UGG in colectia ta de incaltaminte si nu vei suferi de frig in lunile de iarna!

Cizmele UGG sunt confortabile

Nu esti convinsa daca merita sa incluzi in garderoba o pereche de cizme UGG? Gandeste-te la confortul pe care ti-l ofera. Cizmele UGG sunt foarte confortabile, deoarece nu au tocuri inalte si pastreaza picioarele calde pe timp de iarna.

Astfel, atunci cand vrei sa te plimbi pe afara prin zapada, poti sa porti o pereche de cizme UGG, o pereche de jeansi, un pulover, o geaca groasa si esti gata de plecare!

Cizmele UGG sunt ideale pentru tinutele casual

Ai in garderoba doar cizme elegante, care se poarta cu rochii si fuste? Opteaza si pentru o pereche de cizme UGG, ca sa creezi tinute casual fara cusur. Pentru o tinuta casual, poti alege atat cizme clasice, cat si UGG-uri.

Cu toate acestea, cizmele clasice nu sunt potrivite pentru o plimbare lunga in parc, in sezonul rece. In schimb, UGG-urile cu blana iti garanteaza un confort termic ridicat in zilele friguroase, fiind recomandate atunci cand ai de parcurs distante mari, prin ger si zapada.

Cizmele UGG pot fi asociate cu numeroase articole vestimentare

Un alt avantaj al cizmelor UGG este ca pot fi purtate alaturi de toate articolele vestimentare din garderoba. Cizmele UGG au devenit de cateva sezoane incaltari clasice, care pot fi purtate in fiecare an. Atunci cand vrei sa porti cizme UGG, compune tinuta pornind de la acestea si pune accent pe subtierea partii inferioare a corpului.

 

In acest sens, mizeaza pe colanti sau blugi mulati, care arata excelent alaturi de cizme UGG inalte. Alaturi de colantii din piele, poti asorta o capa lunga sau un pulover. In afara de colanti si blugi, cizmele UGG pot fi purtate si cu rochii tricotate sau cu fuste casual si ciorapi grosi, de textura densa. Fie ca porti fuste sau rochii, alege piese cu o lungime pana deasupra genunchilor, indiferent daca ai cizme UGG scurte sau inalte.

Pentru o tinuta eleganta, poarta alaturi de cizmele UGG o blana, o capa, un cojoc sau o jacheta groasa din piele.

Cizmele UGG sunt disponibile in numeroase modele si culori

Din fericire, este aproape imposibil sa nu gasesti o pereche de cizme UGG pe placul tau. Exista numeroase modele pe piata, in functie de culoarea si de modelul dorit.

 

Poti opta pentru cizme UGG scurte sau inalte, cu talpa groasa sau joasa, cu aplicatii sau fara. In ceea ce priveste gama de culori, te bucuri de o libertate mare de alegere: poti sa incalti cizme UGG negre, bleumarin sau verzi, potrivite pentru sezonul rece sau nuante deschise, in functie de preferinte. Toate te ajuta sa-ti exprimi feminitatea si sa te simti confortabil pe tot parcursul zilei.

 

Cizmele UGG merita sa faca parte din colectia ta de iarna! Te vei bucura de confort, de caldura si de modele unice, care sa te scoata din anonimat!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0