Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ardeiul iute - la ce e bun?

de Sunt Fericita la 2020-05-21
Ardeiul iute - la ce e bun?
Te-ai intrebat vreodata cum te poate ajuta ardeiul iute? Am gasit raspunsurile la aceasta intrebare si ti le-am pus la dispozitie mai jos1


Ardeiul iute, zis si boia, chiparus, chiper, paprica sau piper turcesc este o planta erbacee anuala atat cu gust dulce, cat si iute. Este cunoscut de secole pentru proprietatile lui de stimulare a circulatiei si digestiei, de reducere a febrei dar si un remediu pentru par, unghii si inima.
 
Pentru multi dintre noi care nu suntem obisnuiti cu gustul ardeiului iute poate avea beneficii prielnice in primul rand asupra durerilor in gat. Chiar daca nu ti se va parea atat de gustos ca celelalte ceaiuri il poti incerca in caz de dureri in gat, amigdalita, laringita sau raceala, va face minuni. 
 
Acesta leac babesc se prepara dintr-o lingurita de seminte de ardei iute, o felie de lamaie, miere si o jumatade de cana de apa clocotita. Se lasa infuzat 10-15 minute. Se consuma de regula dimineata cu inghitituri mici.
 
Elixir pentru piele. Tenul nostru are nevoie de vitamina A pentru a fi frumos si sanatos. Sucul de morcovi poate fi folosit in combinatie cu salvie si pudra de ardei iute extrem de bogat in vitamina A si C care tonifica pielea si repara colagenul. In 200 de ml de suc de morcovi incalzit aproape de fierbere dar nu fiert se adauga o lingurita de pudra de salvie si un varf de lingurita de ardei iute. Lasa-l sa stea, acoperit 10 minute si bea. Cu timpul vei observa diferenta.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ardei iute

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre boia

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0