Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Aspartamul creste riscul de moarte prematura la femei

Aspartamul creste riscul de moarte prematura la femei
Aspartamul creste riscul de moarte prematura la femei

Un studiu care s-a desfasurat pe zece ani si a inclus 60.000 de femei a confirmat faptul ca un consum de bauturi carbogazoase indulcite cu aspartan este asociat unui risc cu 30% mai ridicat de atac de cord si cu un risc cu 50% mai mare de moarte prematura, scrie naturalnews.com.


Concluziile nu sunt imbratisate si promovate deschis, companiile producatoare sustinand ca bauturile dietetice nu cauzeaza aceste riscuri, ci sunt doar asociate lor. Cu alte cuvinte, femeile care consuma bauturi indulcite cu aspartam fac acest lucru pentru a compensa stilul lor de viata nesanatos. 
Aspartamul este insa o neurotoxina. Motivul pentru care femeile care includ in dieta zilnica bauturi carbogazoase sunt supuse unui risc al mortalitatii cu 50% mai mare, ceea ce este cauzat de ce se afla in aceste bauturi, nu de unele alegeri in ceea ce priveste stilul de viata.
Aspartamul este produs din materiile fecale ale unor bacterii modificate genetic. Nu este zahar natural, ci un compus chimic creat intr-un laborator. Folosit in bauturile carbogazoase dietetice, se descompune intr-o serie de compusi chimici, printre care formaldehida si metanol. In timpul digestiei, formaldehida este oxidata in acid formic despre care se stie ca declanseaza toxicitatea la mamifere. Acidul formic este, de asemenea, secretat de furnici ca parte din arsenalul lor de „arme chimice”.
Cum sa castigi lupta dura cu bolile de inima (disponibila atat pe CD, cat si in varianta digitala cu acces instant).
Exista si voci care spun ca formaldehida, metanolul si acidul formic nu au niciun efect asupra sanatatii umane. Acest argument este identic cu cel care sustine ca organismele modificate genetic suntsigure.
Atunci de ce aspartamul este adesea asociat problemelor de vedere, celor neurologice si durerilor de cap cand este consumat in mod repetat sub forma bauturilor dietetice. De fapt, exista peste 90 de efecte secundare ale consumului de aspartam, incluzand dureri de cap/migrene, ameteala, greata, eruptii cutanate, depresie, iritabilitate, insomnie, pierderea auzului, pierderea gustului sau a memoriei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste REZOLVATE pentru reusita la examenul de DEFINITIVARE invatatori


Sa dati… sau sa luati DEFINITIVATUL  Dvs ce v-ati propus “Sa iau Definivatul inseamna sa-mi implinesc visul din copilarie acela de a deveni omul care formeaza copiii de la primii pasi in scoala ” mi-a raspuns o tanara de 24 de ani care-si lua notite despre programa definitivat 2019 Daca vreti… sa va pregatiti...

Oferta Speciala
valabila 48h
Companiile producatoare si medicii neinformati incearca sa pretinda ca aceste efecte secundare nu sunt reale...
Un alt studiu, in cadrul caruia cercetatorii au folosit si analizat datele din alte doua studii faimoase, „Nurses’ Health Study” si „Health professionals Follow-Up Study”, a inclus un total de 77,218 femei si 47,810 barbati. Rezultatele spun ca pana si numai o bautura de 335 ml care contine aspartam duce la:
- o crestere a riscului de leucemie cu 42% atat la barbati, cat si la femei,
- o crestere a riscului de mielom multiplu cu 102% doar la barbati,
- o crestere a riscului de limfom Hodgkin cu 31% doar la barbati.
 
 



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre aspartam

Spune-ne opinia ta despre "Aspartamul creste riscul de moarte prematura la femei"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


10 - 8 =

Cele mai citite articole

Atunci cand iti alegi parfumul, dincolo de aromele pe care le preferi, trebuie sa tii cont si de ce ...
Trebuie sa le eviti! Aceste greseli de curatare a tenului pot avea un efect nedorit. Imbatranirea ...
Budinca de chia se face mult, mult mai repede fata de alte preparate similare. Iti propunem sa ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Asa este, ghirlandele luminoase iti pot schimba complet decorul dormitorului. Mi-am achizitionat 2 ...
“Prietenii sunt familia pe care ti-o alegi.” - Asa este!!!
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0