Cel mai periculos indulcitor artificial, aspartamul, este de 180 de ori mai dulce decat zaharul. A fost asociat cu o serie de afectiuni, printre care ameteli, palpitatii, pierderea memoriei, dureri de cap, oboseala, iritabilitate, etc.
Sucraloza, aspartamul (E 951), acesulfamul K (E 950) si zaharina (E 954) cresc riscul de aparitie a cancerului.
Ce pericole se ascund in spatele acestor denumiri: „Fara zahar” sau „Light”
Desi pe eticheta unor alimente (prajituri, biscuiti, ciocolata) este scris "fara zahar", ele pot contine indulcitori precum sorbitol sau manitol care favorizeaza cresterea nivelului de zahar din sange. Produsele dietetice iti saboteaza dieta si eforturile de a tine greutatea sub control.
Cel mai sanatos este sa consumi dulciuri si sucuri naturale facute in casa.
Indulcitori naturali care pot inlocui zaharul>>
Foto: mozfit.com.au
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
