Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 lucruri pe care nu ar trebui sa le comanzi cand mananci in oras

de Viorica Ghinea la 2020-04-16
6 lucruri pe care nu ar trebui sa le comanzi cand mananci in oras
In meniul unui restaurant te asteapta tot felul de preparate culinare care mai de care mai apetisante, asa ca nu este usor sa le rezisti. Dar ar trebui sa iei considerare ca multe dintre acestea nu iti afecteaza doar silueta, ci si starea de sanatate. Asadar, iata ce lucruri nu este bine sa comanzi atunci cand mananci in oras si de ce!


Ce sa nu comanzi cand iesi in oras
 


1. Alimente grase

Mixul friptura si cartofi ori preparatele de la fast food pot parea tentante, dar ar trebui sa rezisti in fata acestor tentatii culinare. Alimentele prajite si grase, alaturi de o bautura carbogazoasa, pot ajunge pana la 1100 de calorii. Chiar daca nu le consumi intr-o cantitate mare, tot iti vei simti stomacul incarcat. Te poti confrunta cu balonare, dureri de stomac si senzatie de greata. Prin urmare, este mai bine sa le eviti ca sa te bucuri din plin de compania celor dragi.


2. Apa cu lamaie

Aceasta bautura are multe beneficii pentru organism, insa te poti confrunta cu neplaceri daca o comanzi cand iesi in oras. Daca nu a fost pregatita in conditii de igiena, poate fi contaminata cu bacterii. Intreaba-te cati dintre barmani chiar spala coaja fructului si poarta manusi cand il taie. Cel mai bine este sa te bucuri de efectele benefice pe care le are apa cu lamaie acasa.


3. Cutii mari de popcorn

Daca obisnuiesti sa comanzi des popcorn atunci cand mergi la un film, ar trebui sa iei in  considerare ca acest aliment poate ajunge la 1200 de calorii. La acestea se pot adauga si continutul mare de sare, dar si toppingurile pentru care optezi.


4. Bauturi de dieta

Daca urmezi o cura de slabit, cu siguranta incerci sa elimini din caloriile consumate zilnic, iar una dintre variante o reprezinta bauturile de dieta. Din pacate, acestea nu reprezinta deloc o solutie buna nici pentru silueta ta, nici pentru sanatatea ta. Un studiu realizat in 2015 la Universitatea din Texas a demonstrat faptul ca cei care consumau bauturi dietetice s-au ingrasat mai mult in talie.


5. Nachos cu sos

Nachos-ul se regaseste atat in meniul restaurantelor, cat si in cel al cinematografelor, fiind una dintre cele mai populare gustari. Probabil te gandesti ca nu iti pot face rau cateva chips-uri tortilla, insa combinate cu acele sosuri salsa ori de branza, iti pot afecta sanatatea. Ia in considerare ca acestea au multe substante nocive in compozitie. In plus, faptul ca sunt picante si sarate te va impinge sa consumi sucuri carbogazoase, care sunt alti inamici ai corpului tau.


6. Stridii

Evita sa comanzi stridii daca nu te afli intr-un restaurant specializat pe preparate din peste. Exista riscul ca acestea sa nu fie depozitate si pregatite corespunzator, ceea ce poate conduce la infectii in organism.


Tine cont de aceste sfaturi atunci cand mananci in oras si nu numai ca vei tine la distanta kilogramele nedorite, dar iti vei proteja si organismul de anumite afectiuni.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.68 din 5 - 11 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre calorii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre obiceiuri alimentare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre apa cu lamaie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0