Ingrediente:
- 1 kg praz,
- 250 g masline,
- 2 linguri bulion,
- 4 linguri ulei,
- 1 lingura otet,
- 2 lingurite zahar,
- 1 legatura patrunjel,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Se curata prazul, pastrand doar partea alba, se spala bine sub un jet de apa rece, apoi se taie in bucatele de cate aproximativ 3 cm lungime, se oparesc in apa clocotita, se scurg si se rumenesc in ulei incins.
Se adauga maslinele, desarate si curatate de samburi, 150 ml de apa clocotita, bulionul diluat cu putina apa calduta, zahar, otet, sare si piper, dupa gust. Se amesteca bine si se introduce vasul la cuptor, unde se lasa la foc potrivit cam un sfert de ora, apoi se presara deasupra patrunjelul tocat si se mai lasa 5 minute.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
