Ingrediente:
- 1,5 kg stiuca,
- 1 varza acra,
- 200 ml de ulei,
- 1 ardei gras,
- boabe de piper,
- sare.
Mod de preparare:
Se curata si se spala pestele, se freaca cu sare si se taie in bucati. Se desface varza in foi, se taie marunt si se stoarce putin de zeama. Se incalzeste bine tava si se pune ulei, in care se caleste varza.
Cand varza este pe jumatate calita, se adauga rosiile, boabele de piper si ardeiul taiat marunt. Se amesteca totul bine, iar deasupra se asaza bucatele de peste, indesandu-le putin in varza.
Se da la cuptor, avand grija sa se stropeasca pestele din cand in cand cu zeama lasata de varza. Cand pestele s-a inmuiat se scoate tava din cuptor.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
