Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai bune 5 ceaiuri pentru digestie - leacuri care nu dau gres

de Alina Ilie la 2017-05-04
Cele mai bune 5 ceaiuri pentru digestie - leacuri care nu dau gres
Problemele digestive precum balonarea, constipatia, crampele abdominale si arsurile la stomac ne afecteaza activitatile zilnice, de aceea, pentru a combate aceste disconforturi, ceaiurile din plante sunt cele mai bune remedii. Medicamentele pot fi date uitarii deoarece exista remedii naturale care fac minuni in acest sens.


Ceai de ghimbir

Despre ceaiul de ghimbir cu siguranta ati mai auzit, acesta are rolul de a imbunatati tranzitul intestinal, contribuind totodata la detoxifierea organismului. Pe langa aceste aspecte, prin continutul de vitamine revigoreaza organismul, iar o cana cu ceai de ghimbir savurata in liniste reprezinta un moment de relaxare si deconectare de la grijile de zi cu zi.

Ceai de musetel

Un alt ceai cu efecte benefice pentru organism este cel de musetel. Ceaiul de musetel are rolul de a imbunatati tranzitul intestinal, prin reglarea secretiei sucurilor digestive.
Datorita proprietatilor antiinflamatoare, reduce anxietatea si stresul, avand efect calmant. In caz de balonare, arsuri la stomac, flatulenta, ceaiul de musetel este aliatul tau de nadejde.

Ceai de menta

Menta este o planta exceptionala deoarece regleaza secretia sucurilor digestive si imbunatateste tranzitul intestinal. Datorita aromei sale, reduce durerea si disconfortul si calmeaza spasmele.

Ceai de pelin

O alta planta recomandata in cazul indigestiilor, infectiilor gastrointestinale, balonarii este pelinul. Trebuie sa stii ca trateaza afectiunile aparatului digestiv, are proprietati tonice si antibacteriene. Pelinul este depurativ, stimuleaza ficatul si eliminarea toxinelor din organism.

Ceai de papadie

Nu in ultimul rand, si ceaiul de papadie, datorita substantelor continute, este benefic pentru digestie. Imbunatateste tranzitul intestinal si are efect diuretic, fiind de mare ajutor pentru a scapa de kilogramele in exces. Ajuta organismul sa elimine toxinele, asadar consumati-l cat mai des.

Pe langa beneficiile aduse tranzitului intestinal lenes, ceaiul de papadie este de mare folos si pentru problemele inimii, reducand asadar nivelul colesterolului „rau“.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.64 din 5 - 14 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre remedii naturale

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre balonare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre indigestie

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0