Ingrediente:
1 cana de ulei de nuca de cocos
Zeama de la 2 lamai
Coaja de la o lamaie
1 lingurite de miere sau un alt indulcitor (incearca stevie, caci este bine sa eviti orice este nenatural).
Pune jumatate din cantitatea de ulei in blender si cealalta la microunde, pentru 10 secunde (suficient sa se topeasca). Poti sa incalzesti uleiul si in tigaie daca nu vrei sa folosesti microundele, razele acestuia putand sa distruga anumite beneficii ale sale.
Odata topit uleiul, combina-l in blender cu sucul si zeama de lamaie si indulcitor. Amesteca pana cand toate ingerdientele se omogenizeaza. Toarna rezultatul in forme de silicon si baga la congelator pana se intareste (1-2 ore).
Sursa: jenileesamuel.wordpress.co
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
