1 lingura ulei de palmier
2 cepe
1 morcov
3 catei de usutroi
4-5 ardei
1/2 lingurita boia iute
1 cutie ciuperci
4 rosii tocate
1/2 cutie porumb fiert
1 lingura chimion
1 1/2 lingurita oregano
1 1/2 lingurita busuioc
Preparare:
Ceapa tocata, morcovul feliat marunt si usturoiul pisat se trag la tigaie, pe foc potrivitÅŸ se adauga ardeii taiati marunt, boiaua iute si se lasa la fiert pana cand legumele devin fragede. Se pun si ciupercile, iar dupa 5 minute urmeaza rosiile si porumbul. Se condimenteaza cu chimion, oregano si busuioc. Cand incepe sa fiarba se da focul mic si se lasa sa scada timp de 20 de minute, amesteca din cand in cand, ca sa nu se prinda de fundul tigaii. Se pot servi cu smantana.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.2
din 5
- 5 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!