Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa faci cascaval in casa. Este mult mai sanatos!

de Viorica Ghinea la 2021-02-08
Cum sa faci cascaval in casa. Este mult mai sanatos!
Nu este deloc complicat sa faci cascaval de casa, asa ca nu ar trebui sa iti fie frica de vreun esec culinar. Dupa ce te vei convinge cat iese de gustos dupa aceasta reteta, nu iti vei mai dori sa cumperi din comert acest preparat lactat.


Oricine poate prepara cascaval de casa daca tine cont de urmatoarii pasii.

Ingrediente necesare pentru cascaval de casa


- un kg de branza proaspata de vaca;

- un litru de lapte;

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste REZOLVATE de limba si literatura engleza pentru reusita la examenul de titularizare


Teste REZOLVATE de Limba si Literatura engleza pentru reusita la examenul de titularizare din 2021 - proba scrisa Lucrarea reuneste 25 de teste rezolvate special alcatuite pentru a te ajuta sa parcurgi sa recapitulezi sa fixezi usor materia de examen; sa intelegi modul corect de abordare rezolvare a cerintelor pentru obtinerea punctajului...

Oferta Speciala
valabila 48h

- un ou (ajuta atat la inchegarea compozitiei, cat si la obtinerea unei culori frumoase);

- doua  linguri de unt;

- o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu;

-  sare (dupa gust).


Cascaval de casa: metoda de preparare


Pentru inceput, pune laptele la fiert, apoi marunteste branza proaspata de vaca intr-un bol. Dupa ce laptele da in clocot, adauga branza maruntita si amesteca incontinuu pana cand observi ca apare zer.


Urmatorul pas este sa pui branza la scurs intr-o strecuratoare pe fundul careia ai pus si un tifon. Tine-o asa cel putin o ora.

Da branza pe razatoare dupa ce s-a scurs bine. Intre timp, pune untul intr-o tigaie pe foc si lasa-l sa se topeasca. Adauga dupa aceea branza rasa si combina ingredientele pana cand obtii o pasta omogena. Pune si oul amestecat cu bicarbonat de sodiu si continua sa amesteci energic, pana cand obtii o pasta groasa.

Pune pasta obtinuta in forme si las-o la racit timp de cateva ore. Dupa ce s-a racit, te poti delecta cu cascaval de casa facut chiar de tine.


Spor la gatit si pofta buna!



Foto: pexels.com



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.23 din 5 - 30 voturi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cascaval

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre retete sanatoase

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre aperitive

Spune-ne opinia ta despre "Cum sa faci cascaval in casa. Este mult mai sanatos!"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


2 + 2 =

Cele mai citite articole

Apropierea sezonului cald vine mereu cu dorinta de a ne imbunatati forma fizica, pofta de viata sau ...
O femeie din Mali a reusit o performanta fantastica si a livrat o surpriza pentru partenerul ei: a ...
In mediul business, tinuta pe care o purtam este cartea noastra de vizita. De aceea, trebuie sa ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Sunt atât de mândru și fericit că sunt aici împărtășind această ...
ce site stupid .... am citit pe acest site mai devreme un articol in care se recomanda apa cu ...
ce site stupid .... am citit pe acest site mai devreme un articol in care se recomanda apa cu ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa. Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0