Ingrediente necesare pentru cascaval de casa
- un kg de branza proaspata de vaca;
- un litru de lapte;
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste REZOLVATE pentru reusita la examenul de titularizare in invatamantul prescolar - EDUCATORI
Lucrarea Teste REZOLVATE pentru reusita la examenul de titularizarea in invatamantul prescolar ofera solutii practice si punctuale cu ajutorul carora poti obtine punctaj maxim la examenul de tiltularizare Axata pe experienta examenelor de titularizare precedente procente de promovabilitate identificarea si eliminarea problemelor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
- un ou (ajuta atat la inchegarea compozitiei, cat si la obtinerea unei culori frumoase);
- doua linguri de unt;
- o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu;
- sare (dupa gust).
Cascaval de casa: metoda de preparare
Pentru inceput, pune laptele la fiert, apoi marunteste branza proaspata de vaca intr-un bol. Dupa ce laptele da in clocot, adauga branza maruntita si amesteca incontinuu pana cand observi ca apare zer.
Urmatorul pas este sa pui branza la scurs intr-o strecuratoare pe fundul careia ai pus si un tifon. Tine-o asa cel putin o ora.
Da branza pe razatoare dupa ce s-a scurs bine. Intre timp, pune untul intr-o tigaie pe foc si lasa-l sa se topeasca. Adauga dupa aceea branza rasa si combina ingredientele pana cand obtii o pasta omogena. Pune si oul amestecat cu bicarbonat de sodiu si continua sa amesteci energic, pana cand obtii o pasta groasa.
Pune pasta obtinuta in forme si las-o la racit timp de cateva ore. Dupa ce s-a racit, te poti delecta cu cascaval de casa facut chiar de tine.
Spor la gatit si pofta buna!
Foto: pexels.com
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.29
din 5
- 17 voturi.
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!
Comentarii articole