Ai nevoie de:
- 450 g faina;
- 2 pliculete praf de copt;
- un praf mic de sare;
- 3 oua;
- 6 linguri cu varf zahar tos;
- 450 ml lapte;
- 3 lingurite margarina sau unt;
- dulceata de zmeura si frisca pentru ornat.
Se preprara astfel:
Pune laptele intr-un castron mare, adauga zaharul tos, ouale, un praf de sare, margarina si mixeaza pana se omogenizeaza compozitia. Amesteca separat faina cu praful de copt si adauga-le peste prima compozitie, apoi mixeaza din nou pana obtii o compozitie fina. Pune la incins o tigaie de teflon fara ulei si pune-ti clatitele la copt, la foc mic.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.1
din 5
- 10 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!