1 borcan cu gem de zmeura
375 g faina
250 g unt
1 ou
100 g zahar
1 pliculet cu praf de copt
sare
Mod de preparare:
Cerne intr-un bol faina si un praf de sare si pune in mijloc untul taiat cubulete, zaharul si oul batut si framanta pana cand obtii o compozitie care nu se lipeste.
Dupa ce intinzi aluatul intr-o foaie potrivit de groasa, incearca sa tai fursecurile in forma de floare (te poti ajuta de cateva forme) si aseaza-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Dupa ce le lasi la cuptor pentru 15 minute, uneste cate doua fursecuri cu dulceata de zmeura si presara deasupra lor zahar pudra. Le poti servi alaturi de un ceai sau un pahar de lapte caldut.
Un mic dejun delicios!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!