Despre color blocking am mai vorbit intr-un articol care trata tendintele de vara, aici. Acum suntem deja in sezonul de toamna-iarna 2012-2013, deci lucrurile se schimba putin. Nu se mai poarta culorile atat de deschise ale verii, dar toamna si iarna ne aduc nuante bogate si intense de visiniu, verde, albastru, mustar sau caramiziu. Daca vrei sa vezi ce culori se poarta in toamna-iarna 2012-2013, citeste articolul asta.
Daca te intrebi cum anume poti combina culori, iti spunem noi. Iata cum sa alegi culorile pentru color-blocking si niste variante de combinatii. Foloseste imaginea cu roata culorilor pentru a vede culorile.

A. 2 culori complementare, adica diametral opuse pe roata culorilor (de exemplu, galben-violet, albastru-portocaliu, mustar-violet inchis, caramiziu-verde, etc.)






C. 1 culoare secundara si cele 2 tertiare care o inconjoara. Pentru toamna, propunem urmatoarele variante: portocaliu - mustar - caramiziu; violet - violet deschis - violet deschis.
D. combinatii de 2-4 culori tertiare: mustar - caramiziu - violet inchis.
E. Alte combinatii interesante sunt realizate din asocierea dintre: 1 culoare primara + 1 secundara + 1 tertiara. De exemplu, pentru toamna-iarna 2012-2013 se potrivesc perfect urmatoarele variante: albastru - violet - violet inchis, rosu - portocaliu - violet inchis.


Alte idei de tinute pentru toamna-iarna 2012-2013, care se incadreaza in tendinta color blocking...










Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Strategia Business4Edu - Educatie cu mindset de leadership
Strategia Business4Edu – Educatie cu mindset de leadership va ofera instrumente clare pentru a transforma procesul de invatare intr-o experienta mai placuta mai eficienta si mai relevanta pentru copii si pentru comunitatea scolara In acest moment lucrarea & 39;Strategie Business4Edu - Educatie cu mindset de leadership& 39; este in curs...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"

Categorii
















































