Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa-ti mentii corpul sanatos si frumos vara aceasta

de Sunt Fericita la 2021-05-04
Cum sa-ti mentii corpul sanatos si frumos vara aceasta
Apropierea sezonului cald vine mereu cu dorinta de a ne imbunatati forma fizica, pofta de viata sau sanatatea generala. Exista cateva “trucuri” care ne pot ajuta sa realizam cateva dintre obiectivele de mai sus, iar acestea includ suplimente nutritionale si produse cu ingrediente bio, naturale, atent selectionate pentru diferitele nevoi ale organismului.


Fie ca vrem sa eliminam cateva toxine si poate si cateva kilograme inainte de sezonul cald sau fie ca vrem sa ne pastram starea buna de sanatate a corpului, putem reusi aceste lucruri cu suplimente nutritionale, care contin ingrediente naturale cu multiple beneficii asupra organismului, cure de detoxifiere sau produse speciale pentru sanatatea personala si chiar si cea intima, precum un gel pentru igiena intima. 
 

Controlul greutatii cu ajutorul suplimentelor nutritionale naturale

 
Pentru ca toate ne dorim un corp sanatos, care sa nu arate kilogramele acumulate peste iarna, trebuie sa ne pregatim din timp pentru a ajunge la greutatea dorita. De multe ori, atunci cand incercam sa slabim, anumite cure de slabire sau cure de detoxifiere nesanatoase pot aduce mai multe efecte negative decat pozitive pentru organism asa ca, este recomandat sa cautam cateva alternative.
 
O alternativa la curele de slabire, cateodata prea drastice si greu de urmat, pot fi acele suplimente nutritionale care au fost realizate atent cu extracte naturale din plante bio. Acest tip de suplimente nutritionale sunt perfecte pentru a ajuta corpul in mod natural, fara a-l forta sa elimine kilogramele nedorite, treptat. Ingredientele naturale actioneaza eficient asupra metabolismului, care revine la functiile sale initiale si ne poate ajuta sa scadem in greutate la timp pentru sezonul cald.
 
 

Detoxifiere sanatoasa inainte de vara

 
Pentru ca am adus in discutie alternative la curele de slabire rapide, care pot avea efecte negative asupra metabolismului, merita sa discutam si despre cure de detoxifiere cu produse naturiste.
 
Astfel de cure de detoxifiere ale organismului presupun folosirea unor comprimate alimentare naturale, care ne ajuta sa eliminam natural toxinele din corp si sa revenim la un stil de viata sanatos. Atunci cand alegem sa urmam cure de detoxifiere cu produse naturiste sau suplimente nutritionale, realizate cu extracte din plante naturale, ne putem bucura de beneficiile pe care plantele bio le au asupra sanatatii organismului si de faptul ca ne pot ajuta sa eliminam rapid kilogramele in plus, fara a forta in vreun fel corpul nostru. 
 
De asemenea, un alt beneficiu al acestui tip de cure de detoxifiere este faptul ca organismul nu resimte efecte negative dupa finalizarea lor. Multe cure de detoxifiere ne pot face sa ne simtim slabiti sau ametiti o perioada dupa acestea, dar comprimatele cu extracte din plante bio ajuta corpul sa elimine natural si treptat toxinele si kilogramele nedorite. Totul pentru a completa forma fizica dorita pentru sezonul cald!
 
 

Igiena perfecta pentru un corp de invidiat si sanatate continua

 
Sanatatea corpului nostru se poate observa imediat de la exterior! O piele sanatoasa si mai ales un corp sanatos la exterior contribuie la mentinerea starii noastre de bine si de sanatate generala. De aceea, trebuie sa ne gandim sa alocam mai mult timp zilnic pentru igiena corporala, iar in cazul nostru, al doamnelor, inclusiv pentru igiena intima.
 
Apropierea sezonului cald, cu temperaturi ridicate, poate insemna uscarea excesiva a pielii corpului, deshidratarea acesteia si chiar si aparitia iritatiilor sau a senzatiei de uscaciune in zona intima. Cea din urma poate aduce cele mai mari neplaceri astfel ca, pentru a le evita, este recomandata folosirea regulata a unui gel pentru igiena intima.
 
In cazul doamnelor si domnisoarelor, sanatatea zonei intime este extrem de importanta. Astfel, utilizarea unui gel pentru igiena intima nu este recomandata doar in sezonul cald, ci pe tot parcursul anului. Un astfel de produs de ingrijire corporala ne poate ajuta sa diminuam sansele de aparitie a infectiilor din acea zona, a iritatiilor sau a mirosurilor neplacute.
 
De asemenea, un gel pentru igiena intima, realizat cu ingrediente naturale, este mai bland cu aceasta zona sensibila a corpului si poate avea efecte imediate, datorita extractelor din plante bio regasite in compozitia sa.
 
Natura ne ofera toate beneficiile sale, iar tot ceea ce ne ramane de facut, pentru a ne bucura de un corp sanatos si frumos toata vara, este sa alegem produsele si suplimentele naturale care se potrivesc nevoilor organismului nostru! 

Sursa foto: Unsplash


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0