Aceasta reteta satioasa si foarte gustoasa nu necesita mult timp de preparare, iar ingredientele sunt la indemana oricui.
Timp de preparare: 25 de minute
Complexitate: redusa
Ingrediente pentru 4 persoane:
- 4 cotlete de porc dezosate de la care s-a inlaturat excesul de grasime;
- o lingura de mustar;
- 2 linguri de smantana dulce grasa;
- ulei pentru prajit;
- sare si piper proaspat macinat;
- o conopida desfacuta in buchetele;
- unt si lapte pentru piure;
- chimen sau nucsoara la alegere, macinate fin;
- 500 g frunze de spanac pentru garnitura.
Cotlete de porc la cuptor cu sos de mustar - modalitate de preparare:
Se pun concomitent la foc o tigaie nonaderenta cu putin ulei pentru cotlete, o oala medie cu apa pentru fiert conopida, o oala medie cu apa cu sare pentru oparit spanacul. Se asezoneaza cotletele cu sare si piper si se trag rapid la tigaie pana se rumenesc pe ambele fete. Se adauga mustarul, smantana si putina apa calda sau supa strecurata de legume sau pui, amestecand foarte bine pana la obtinerea unui sos cremos. Se pune capacul si se mai lasa 1 minut impreuna cu cotletele. Din conopida fiarta si foarte bine scursa, impreuna cu untul, laptele si mirodeniile se face un piure.
Servire:
Pe o farfurie intinsa se pune cotletul impreuna cu o lingura de sos, doua linguri de piure de conopida si doua linguri de spanac bine scurs.
Sursa foto: freegreatpicture.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 2.5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!