Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cotlete de porc cu sos de mustar

Cotlete de porc cu sos de mustar
Daca nu stiti ce sa pregatiti pentru cei dragi la masa de pranz, venim in ajutorul dvs. cu o reteta de cotlete de porc cu sos de mustar, un preparat pur si simplu delicios. Carnea de porc se poate servi cu doua linguri de piure de conopida si doua linguri de spanac. Este un preparat ideal pentru mesele in familie.


Vom prezenta prin randurile de mai jos o reteta de cotlete de porc cu sos de mustar, un preparat hranitor, cu un gust excelent, care va fi apreciat de toata familia. Carnea de porc se poate servi cu piure de conopida si spanac.
Aceasta reteta satioasa si foarte gustoasa nu necesita mult timp de preparare, iar ingredientele sunt la indemana oricui.
Timp de preparare: 25 de minute
Complexitate: redusa
Ingrediente pentru 4 persoane:
- 4 cotlete de porc dezosate de la care s-a inlaturat excesul de grasime;
- o lingura de mustar;
- 2 linguri de smantana dulce grasa;
- ulei pentru prajit;
- sare si piper proaspat macinat;
- o conopida desfacuta in buchetele;
- unt si lapte pentru piure;
- chimen sau nucsoara la alegere, macinate fin;
- 500 g frunze de spanac pentru garnitura.
Cotlete de porc la cuptor cu sos de mustar - modalitate de preparare:
Se pun concomitent la foc o tigaie nonaderenta cu putin ulei pentru cotlete, o oala medie cu apa pentru fiert conopida, o oala medie cu apa cu sare pentru oparit spanacul. Se asezoneaza cotletele cu sare si piper si se trag rapid la tigaie pana se rumenesc pe ambele fete. Se adauga mustarul, smantana si putina apa calda sau supa strecurata de legume sau pui, amestecand foarte bine pana la obtinerea unui sos cremos. Se pune capacul si se mai lasa 1 minut impreuna cu cotletele. Din conopida fiarta si foarte bine scursa, impreuna cu untul, laptele si mirodeniile se face un piure.
Servire:
Pe o farfurie intinsa se pune cotletul impreuna cu o lingura de sos, doua linguri de piure de conopida si doua linguri de spanac bine scurs.

Sursa foto: freegreatpicture.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate


Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta  in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pranz

Cele mai citite articole

Proteinele, pentru majoritatea oamenilor inseamna o portie de carne carne, sursa sigura pe care ...
Pietrele la rinichi, infectiile de tract urinar sau cancerul renal sunt doar cateva dintre ...
Imbunatatirea digestiei este un proces de durata, care presupune o grija si o atentie amanuntita in ...
Slabeste rapid
si scapa de toxine!
Iti oferim un Raport Special GRATUIT
"Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
Citeste zilnic GRATUIT totul despre sanatate, frumusete, stil!
Adauga mai jos adresa ta de email
si primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016