Combinatia de carne cu mere ofera un amestec de arome si texturi foarte placute. Acest fel de mancare poate fi preparat si de bucatarii incepatori. Aroma este fantastica!
Ingrediente:
- 4 cotlete de porc;
- 3 mere;
- 50 g unt;
- sare si piper;
- cimbru.
Cum se prepara cotletele de porc:
Intr-o tigaie topeste untul si prajeste cotletele pe fiecare parte (cam 2 minute). Le transferi intr-o tava, iar in jurul lor asezi felii groase de mere curatate de coaja.
Stropesti totul cu unt topit, condimentezi cu sare, piper si cimbru, apoi introduci tava in cuptor si lasi cotletele sa se rumeneasca.
Simplu si delicios!
Pofta buna!
Foto: www.mccormick.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.21
din 5
- 7 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!