Combinatia de carne cu mere ofera un amestec de arome si texturi foarte placute. Acest fel de mancare poate fi preparat si de bucatarii incepatori. Aroma este fantastica!
Ingrediente:
- 4 cotlete de porc;
- 3 mere;
- 50 g unt;
- sare si piper;
- cimbru.
Cum se prepara cotletele de porc:
Intr-o tigaie topeste untul si prajeste cotletele pe fiecare parte (cam 2 minute). Le transferi intr-o tava, iar in jurul lor asezi felii groase de mere curatate de coaja.
Stropesti totul cu unt topit, condimentezi cu sare, piper si cimbru, apoi introduci tava in cuptor si lasi cotletele sa se rumeneasca.
Simplu si delicios!
Pofta buna!
Foto: www.mccormick.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina IlieAlina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"

Categorii































