SALATA CALDA CU PUI SI SOS VINAIGRETTE
Informatii nutritionale (pe portie)
Calorii 290
Grasimi totale 10g
Grasimi saturate --
Colesterol --
Sodiu --
Total carbohidrati --
Fibre dietetice --
Zaharuri --
Proteine --
Calciu --
Portii: 4
Timp total de pregatire: 40 min
Timp de coacere: 15 min
Ingrediente
• 3/4 cani de sos de salata (ulei si otet de masline)
• 4 puple de pui dezosate sau jumatati de piept de pui
• 1 1/2 cani de rosii taiate in cubulete
• 1 ceapa mare taiata in felii
• Salata verde
• 1/2 castravete feliat subtire
Cum se prepara
1. Pune 1/3 cana dressing peste pui si marineaza pentru 15 minute. Pune restul de dressing peste rosii si lasa amestecul deoparte.
2. Preincalzeste cuptorul. Toarna un pic de ulei peste ceapa si caleste-o, intorcand feliile o singura data. Pune ceapa pe farfurie. Prajeste puiul 5-7 minute pe fiecare parte.
3. Inainte de servire: aranjeaza pe farfurii castravetele si slata, pune ceapa calita peste verdeturi si apoi sosul vinaigrette. Abia apoi vine randul puiului.
COTLETE DE PORC CU ROZMARIN
Aceasta reteta este de inspiratie italieneasca si te va face, cu siguranta, vedeta familiei, caci este foaret gustoasa. Si se face si repede.
Informatii nutritionale (pe portie)
Calorii 321
Grasimi totale 19g
Grasimi saturate --
Colesterol --
Sodiu --
Carbohidrati totali 1g
Fibre dietetice --
Zaharuri --
Proteine 36g
Calciu --
Portii: 4
Timp total de pregatire: 21 min
Timp de coacere: 11 min
Ingrediente
• 4 cotlete de porc dezosate
• 3/4 lingurite de sare de mare
• 1/2 lingurite de piper proaspat macinat
• 1 lingurita de ulei de canola
• 2 lingurite de unt nesarat
• 1 lingurita de rozmarin proaspat taiat
• 1 catel de usturoi taiat fin
Cum se prepara
1. Pune sare si piper pe carnea de proc.
2. Intr-o cratita mare, incalzeste uleiul la foc mediu. Adauga carnea si prajeste-o 4 minute pe fiecare parte. Redu focul si adauga untul, rozmarinul si usturoiul. Intoarce ocazional carnea de porc, si lasa totul sa se patrunda cateva mintele. Cand da bine in clocot, da la o parte de pe foc, acopera tigaia cu un capac si las-o sa se odihneasca 5 minute. Nu uita sa pui sosul din tigaie deasupra carnii.
sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.62
din 5
- 13 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!