Ingrediente:
- 1,5 kg de crap fara cap,
- 250 g de ceapa,
- 100 ml de ulei,
- 2 kg de rosii proaspete,
- 100 ml de vin,
- 50 g de faina,
- 50 g de verdeata,
- 1 lingurita de bulion pasta,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Crapul se curata de solzi, se despica pe burta si se scot intestinele. Se spala bine si se taie portii. Se pune ueliul intr-o tava si se infierbanta, apoi se prajeste pestele, pe jumatate, dat prin sare si piper.
Se scoate apoi pestele si in uleiul ramas se prajeste ceapa, curatata si tocata marunt, la care se adauga faina, amestecandu-se. Cand faina se ingalbeneste, se stinge cu bulion si vin. Rosiile se oparesc, se curata de pielite, se taie in doua si se scurge zeama din ele. Aceasta zeama se va intrebuinta la sosul facut din ceapa, faina, vin si bulion. Se taie apoi rosiile in felii subtiri si lungi.
In sosul astfel pregatit se aseaza portiile de peste, peste care se pun rosiile taiate. Apoi se pun in cuptor, unde se tin 20 de minute. Pe deasupra se presara verdeata tocata marunt.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!