Ingrediente:
- 1,5 kg de crap fara cap,
- 250 g de ceapa,
- 100 ml de ulei,
- 2 kg de rosii proaspete,
- 100 ml de vin,
- 50 g de faina,
- 50 g de verdeata,
- 1 lingurita de bulion pasta,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Crapul se curata de solzi, se despica pe burta si se scot intestinele. Se spala bine si se taie portii. Se pune ueliul intr-o tava si se infierbanta, apoi se prajeste pestele, pe jumatate, dat prin sare si piper.
Se scoate apoi pestele si in uleiul ramas se prajeste ceapa, curatata si tocata marunt, la care se adauga faina, amestecandu-se. Cand faina se ingalbeneste, se stinge cu bulion si vin. Rosiile se oparesc, se curata de pielite, se taie in doua si se scurge zeama din ele. Aceasta zeama se va intrebuinta la sosul facut din ceapa, faina, vin si bulion. Se taie apoi rosiile in felii subtiri si lungi.
In sosul astfel pregatit se aseaza portiile de peste, peste care se pun rosiile taiate. Apoi se pun in cuptor, unde se tin 20 de minute. Pe deasupra se presara verdeata tocata marunt.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori
Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!