Ingrediente:
- 3 kg de calcan
- 100 g de faina
- 100 ml de lapte
- 200 g de unt
- 1,5 kg de cartofi
- 200 ml de ulei
- 2 lamai
- 100 g capere
- verdeata
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se taie calcanul in lung, se curata de intestine, se inlatura capul si apoi se curata de solzi. Se dezoseaza, pentru a obtine carnea pentru fileuri. Se portioneaza pestele, se sareaza, se trece prin lapte si faina si se pune la prajit in ulei. Dupa ce s-a prajit, se scoate pe un platou sau intr-o tava si se tine la cald.
Se curata cartofii, se taie cubulete si se pun la fiert intr-un vas cu apa si sare. Din unt, verdeata taiata marunt, zeama de lamaie si piper pisat se pregateste sosul Meuniere. Se topeste untul, se adauga sarea, piperul si zeama de lamaie si se bate cu telul la cald pana ce sosul s-a legat. La sfarsit se adauga caperele si verdeata tocata marunt.
Fileurile de peste se aranjeaza pe un platou si se pun cartofii natur alaturi. Se toarna deasupra sosul Meuniere. La fiecare portie se serveste cate o felie de lamaie.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.9
din 5
- 5 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!