Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa mananci paine fara sa te ingrasi - 5 sfaturi utile

de Camelia Diaconu la 2021-03-04
Cum sa mananci paine fara sa te ingrasi - 5 sfaturi utile
Painea este unul dintre cele mai gustoase alimente, insa, din pacate, preparata nepotrivit, aceasta poate avea efecte negative la nivelul corpului. Dieta ta poate avea de suferit daca nu alegi tipul de paine potrivit, dar si cantitatea. Iata 5 trucuri pe care ti le spunem pentru a te bucura de gustul painii fara sa te ingrasi!


Zacusa pe paine, unt pe paine sau chiar dulceata pe paine este gustul pe care nu l-ai refuza niciodata, insa, daca consumul de paine este in cantitati prea mari, atunci organismul tau s-ar putea sa iti arate cateva semne negative. Este un aliment extrem de satios si in combinatie cu alte preparate chiar se poate transforma intr-o greseala alimentara, daca ingredientele din compozitia ei nu sunt cele bune. Cum sa mananci paine cand vrei, fara sa te ingrasi.
 
Regula nr 1. Mananca putin si bun. Este regula valabila pentru orice preparat alimentar care nu este tocmai indicat pentru silueta ta. Nu este intotdeauna recomandat sa te abtii de la orice mancare, dar pentru a-ti face pofta, mananca putin si bucura-te de savoarea si de gustul preparatului.
 
2. Paine din cereale integrale. Painea alba, chiar daca este gustoasa nu este deloc sanatoasa pentru organism asa ca inlocuieste-o cu painea din cereale integrale. Citeste ingredientele de pe ambalaj inainte sa cumperi paine si daca vezi ca ingredientul principal este graul integral, atunci cumpara painea.
 
3. Poti consuma paine pre coapta. Da, ai auzit bine, poti manca paine care a fost initial congelata. De ce? Pentru ca painea proaspata din magazine isi pierde din nutrienti  si de multe ori are in compozitie o serie de conservanti, zahar si sodiu doar pentru a-i prelungi termenul de valabilitate. 
 
4. Mananca paine cu putina grasime. Ei bine, italienii au un obicei delicios. Acela de a manca putina paine cu ulei de masline, chiar si otet si sare. Este o solutie pe care o poti consuma pentru aperitiv deoarece te va face sa nu iti mai doresti sa mananci multa paine in timpul mesei. Poti din cand in cand sa iti faci si pofta de a manca o felie de paine din grau integral cu putin unt. 
 
5. Incearca paine cu seminte. Cu cat vei consuma mai multe seminte, cu atat ii vei oferi corpului mai multa sanatate. Painile cu seminte, chiar si cu nuci sunt ideale pentru nutritie si chiar ajuta la scaderea nivelului de zahar din sange. Painea cu seminte este si cu mult mai gustoasa fata de cea normala pentru ca semintele de dovleac sau de floarea soarelui adauga un plus de savoare.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.58 din 5 - 12 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0