Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa te distrezi mai tare ca mireasa, desi esti singura

Cum sa te distrezi mai tare ca mireasa, desi esti singura
Ajungi acasa, deschizi cutia postala si iata ca ai mai primit o invitatie la nunta. Nu include si +1, adica un eventual partener, pentru ca nu ai unul. Nu fii trista si nici nu incerca sa-ti imaginezi una din scenele unor filme de duzina, in care fata singura isi plange singura de mila. Mai gandeste-te un pic: vei putea bea sampanie si te vei putea imbraca la patru ace. Daca arati bine, lumea te va remarca si-ti va face complimente. Daca nu, nu te va baga nimeni in seama, caci, vorba aia, mireasa e vedeta. In plus, te vei intalni cu oameni care-ti sunt dragi si pe care-i vezi doar la astfel de ocazii si... vezi si alte modalitati prin care participarea solo la o nunta poate sa te faca sa te simti bine.


NU purta alb 
E de la sine inteles, dar, in caz ca ai uitat, iti reamintim noi: se va supara mireasa. Daca-ti pasa ce cred ceilalti, imbracata in alb vei fi mult mai constienta de tine si nu te vei putea relaxa.
NU participa la momentul prinderii buchetului 
Doar pentru ca esti singura, nu inseamna ca trebuie sa te si bati cu pumnii in piept.
DA, imparte-ti camera de hotel cu altcineva  
Preferabil cu o amica. Vei economisi bani si vei avea pe cineva care sa te ajute sa alegi intre rochia A si rochia B (pune mereu in bagaj doua optiuni). Nu uita insa sa va anuntati reciproc daca aveti de gand sa va intoarceti camera cu cineva ?
NU te cupla cu mai mult de o persoana la nunta 
Sunt foarte mari sansele ca cei doi (sau trei, depinde de cat esti de lacoma) sa fie fosti colegi de facultate, frati sau cunostinte apropiate. Vor vorbi intre ei si nu vei fi pusa intr-o lumina prea buna. 
DA, rezerva-ti timp pentru tine 
Daca petrecerea este organizata undeva pe la munte si dureaza cel putin doua zile, iar invitatii sunt cu totii cazati in acelasi loc, este foarte usor sa te simti coplesita. Ai tot dreptul sa te retragi un pic, sa explorezi singura imprejurimile si sa-ti pui ordine in ganduri. Nu esti obligata sa participi la evenimente de grup la care nu iau parte si mirele si mireasa.
DA, poarta-te cat mai frumos 
Nuntile impun un comportament onorabil. Fericitul cuplu si familiile lor au investit o gramada financiar si emotional pentru ca totul sa mearga bine. Nu e momentul sa bei prea mult si sa tii discursuri, sa retii prea mult mireasa sau mirele la discutii pe hol, sa te muti la o alta masa decat cea la care ai fost repartizata, sa le bagi tuturor blitzul in ochi, sa gusti din tort inaintea tuturor sau sa dai foc la fata de masa.
DA, e bine sa mergi la nunta 
Vorbeste cu oamenii, danseaza, fii de acord sa apari in poze, spune-le mirilor ca arata senzational, felicita-i pe parinti si pe nasi. Apoi fa-ti iesirea gratios, caci, nu-i asa, ai o petrecere aranjata dupa.
DA, poti purta conversatii sincere 
N-ai nicio problema sa topai pe ringul de dans la melodiile mai topaitoare, dar te sperii cand esti invitata la un blues. Nu te ingrijora! Treci de simplele intrebari gen “Ce mai faci?” si vezi ce s-a mai intamplat in viata oamenilor pe care nu i-ai mai vazut de mult.
DA, felicita-te ca nu esti tu mireasa 
Bucura-te ca nu esti aceea care ti-ai fortat prietenele sa se imbrace in rochite de satin care se pateaza cu vinul rosu si nu mai pot fi purtate altadata, ca nu tu esti cea care iti fortezi parintii divortati sa stea in aceeasi camera pentru prima oara in ultimii 20 de ani si ca nu tu ai cheltuit avansul la o casa pe o singura noapte. Vei ajunge si tu in situatia asta, dar acum bucura-te ca esti inca libera.
DA, ia-ti notite 
Si ce daca nunta ta nu va avea loc in viitorul apropiat? Nu exista niciun motiv pentru care sa nu profiti de ocazie sa te gandesti la ce (nu) ai face in situatia miresei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre nunta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre invitatie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre petrecere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mireasa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alb

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0