Iata ce iti trebuie si cum sa faci rosii uscate la cuptor:
In primul rand ai nevoie de rosii mai micute, pe care sa le cureti de codite si sa le speli. Taie-le pe lungime, iar daca sunt rosii mari, taie-le chiar in sferturi. Aseaza gratarul din cuptor pe tava mare a cuptorului si aseaza rosiile direct pe gratar - pentru o uscare rapida, uniforma si eficienta, rosiile trebuie sa fie invaluite cu totul in aer cald. Daca ti se pare prea dificila partea cu gratarul, pune feliile de rosii pe o hartie de copt, direct in tava sau pe gratar. Presara putina sare peste rosii, daca doresti si apoi porneste cuptorul la foc mic. Toata tevatura dureaza cam 4 ore, iar daca focul e prea puternic, e posibil sa fie nevoie sa deschizi usa cuptorului.
Rosiile uscate in cuptor se pastreaza intr-un recipient inchis, in frigider, pentru o saptamana. Daca vrei sa dureze mai mult, umple un borcan cu rosii, toarna ulei de masline pana acopera straturile de rosii si inchide bine - uleiul va lua aroma de la rosii si va da un gust extraordinar pateurilor si salatelor.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
