Daca esti deci la dieta, nu poti consuma portii mari, fiindca are multe grasimi, dar poti opta pentru portii mai mici. Aceste portii mai mici te vor ajuta sa dai mai multa aroma mancarii si sa tii caloriile sub control. Branza este disponibila in multe variante si unele dintre ele au grasimi mai putine si pot fi consumate fara senzatia de vina.
Branza de capra si mozzarella degresata sunt doua exemple pe care le poti manca fara griji. Acestea pot fi adaugate mancarii pentru a o face mai apetisanta si mai delicioasa. Si branza tip cottage cheese poate fi un adaos bun la salate. Cine mai poate spune ca dietele sunt plictisitoare?!
Atentie insa la eticheta, caci unii producatori adauga chiar margarina (grasime vegetala hidrogenata) in branzeturi. Fii atenta asadar la sursa care trebuie neaparat sa fie sigura.
Branzeturile fermentate sau maturate au un continut mai mic de lactoza, ceea ce le face mai usor digerabile si mai putin alergenice. La fel, branza fabricata cu cheag natural (proces enzimatic) este mai bogata nutritiv decat branza fabricata prin coagularea cu chimicale a caseinei.
Repetam, este foarte important ca portiile sa fie mici si ca branza sa nu fie asociata cu surse bogate de carbohidrati, pentru a-i permite sistemului digestiv sa lucreze la nivel optim.
Sursa: Alwaysfoodie.com
Cristianmargarit.ro
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
