GHIMBIRUL - reduce greata. Pentru multi, ghimbirul este numai un condiment de bucatarie, insa el este u adevarat super-aliment, fiind folosit de sute de ani in tratarea artritei, ajutarea digestiei si reducerea greturilor. Poti consuma ghimbir in mancare, sub forma de ceai, sau extracte ori capsule.
CIUPERCILE - super-alimente pentru sanatatea inimii si aliate impotriva cancerului. Ciupercile de orice fel sunt laudate pentru calitatea lor de a vindeca organismul in intregime; se pare ca imbunatatesc sistemul imunitar si ajuta in lupta impotriva cancerului.
GRASIMI BUNE vs. RELE. Numaratoarea caloriilor duce de multe ori la reducerea drastica a grasimilor din dieta, insa acestea sunt esentiale pentru functionarea corecta a creierului. In plus, renuntarea la grasimi poate duce la depresie si acnee. Grasimile bune, sanatoase, nesaturate, ajuta si la reducerea riscului de boala cardiaca. Surse bune de grasimi, super-alimente la randul lor, sunt pestele gras, avocado, uleiul de masline, nucile, migdalele si cucile pecan.
SFECLA - super-aliment care ne da energie. Carbohidratii ne dau energie, insa in ziua de azi mancam mai ales carbohidrati procesati, care sunt lipsiti de nutrienti pe care organismul sa le poata folosi. Sfecla este un super-aliment deoarece e o sursa naturala, vegetala de carbohidrati, calciu, fier si vitaminele A si C.
PROBIOTICELE - lupta impotriva bolilor. Probioticele sunt microorganisme vii, bacterii prietenoase de care organismul nostru are nevoie pentru a se proteja de boli. Se gasesc in toate felurile de iaurt, kefir sau bauturi cu soia - reclamele cu iaurturi imbunatatite sunt mincinoase si te fac sa dai bani in plus pe ceva ce au absolut toate iaurturile, in mod natural. Probioticele exista si sub forma de suplimente.
CALCIUL - super-aliment pentru sanatatea oaselor. Atunci cand ai oasele rupte e bine sa suplimntezi doza de calciu, fie in mod natural, prin alimentatie, fie prin suplimente. Calciul se fixeaza mai bine cu ajutorul vitaminei d, care ajuta organismul sa il absoarba. Surse alimentare de calciu sunt produsele lactate (iaurt, lapte), legumele verzi (salata), nucile si fasolea. Vitamina d se obtine din oua, lactate si peste gras (sardine, somon).
SPANACUL - beneficii multiple. Ruda cu sfecla, spanacul e o sursa excelenta de vitamina C, E si K, dar si de fibre, zinc si calciu. Este considerat un super-aliement pentru ca e bogat in fier si ajuta la sanatatea oaselor, in lupta impotriva stresului si are si proprietati antiinflamatorii.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.7
din 5
- 5 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!