1 pahar faina
1 lingura zahar pudra
2 lingurita praf de copt
putina sare
3 linguri rase unt (Ia temperatura camerei)
1/2 pahar lapte
Desert cu piersici - crema de piersici:
4 pahare cu felioare de piersici proaspete (curatate de coaja)
1/2 pahar zahar pudra
1 varf de cutit scortisoara
1 lingura rasa amidon alimentar sau faina
Desert cu piersici - prepararea:
Se amesteca amidonul cu zaharul si scortisoara, se adauga piersicile, apoi se puna compozitia la fiert la foc mic, amestecand continuu. Dupa ce clocoteste un minut, se toarna fructele intr-un vas de circa 2 litri si se tine la cald. Aluatul se prepara ca oricare altul: se amesteca mai intai ingredientele uscate, se incorporeaza untul si laptele. Se tapeteaza o tava cu unt, se toarna aluatul si deasupra crema si se lasa 30-40 de minute in cuptorul incins.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
