Ingrediente:
- 2 rate (cam de 2 kg fiecare),
- 350 g de smochine deshidratate,
- 2 portocale curatate de coaja si taiate segmente,
- 4 batoane de scortisoara,
- 150 ml de suc proaspat de portocale,
- 3 linguri cu otet de vin rosu,
- 5 linguri cu sirop de rodie,
- 3 rodii taiate in doua,
- 4 smochine prospete taiate in doua.
Mod de preparare:
Ratele se inteapa din loc in loc cu o furculita si se aseaza pe un gratar deasupra tavii de friptura pentru a se scurge grasimea in ea. Se presara cu sare si se da timp de 1 ora la cuptorul preincalzit. Daca grasimea din tava incepe sa se arda, se scurge intr-un alt vas. Friptura se lasa la odihna timp de 10 minute.
Intre timp, se asaza in tava de friptura smochinele deshidratate, portocalele, batoanele de scortisoara si se toarna deasupra sucul de portocale, otetul si siropul de rodie. Se da la cuptor pentru 10 minute, adaugand in ultimele minute si semintele de rodie. Se adauga sare si piper negru proaspat macinat.
Friptura se taie si se serveste cu sosul si compozitia de fructe, ornand cu smochinele proaspete.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
