Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 cele mai delicioase sosuri pentru fripturi

de Sunt Fericita la 2023-01-17
7 cele mai delicioase sosuri pentru fripturi
Sa te bucuri de o friptura buna este probabil una dintre cele mai simple si imense placeri ale vietii. Friptura este renumita pentru aroma sa bogata si intensa, precum si faptul ca iti ofera senzatia de plenitudine mult dorita.


Cu cele mai delicioase retete de sosuri pentru friptura, poti transforma un fel de mancare simplu intr-unul care sa merite voturile celor mai cunoscuti bucatari din lume. Exista atat de multe sosuri de friptura incitante pe care le poti face, asa ca de ce nu aruncam o privire la cele mai delicioase dintre ele?

1.Sos de ciuperci pentru friptura

Acest sos special nu este doar complet perfect pentru a imbogati aroma fripturilor, dar este, de asemenea, fantastic pentru nenumarate preparate pe care le poti face. Acest sos este considerat un tip de sos luxos deoarece contine felii intregi de ciuperci care absorb o parte din aromele din sos si adauga un element textural suplimentar care imbunatateste experienta de a manca friptura.

2. Sos cu blue cheese (branza albastra) pentru friptura

Sosul cu branza albastra sau blue cheese este cu siguranta una dintre cele mai indraznete optiuni de degustare de pe aceasta lista, dar acest lucru ii ofera un avantaj pentru ca-l face si mai interesant!
 
Branza albastra se face remarcata pentru faptul ca are un gust foarte ascutit, cu un miros usor picant care intr-adevar iti fac papilele gustative sa descopere arome neobisnuite. De aceea, sosul cu blue cheese se asorteaza perfect cu gusturile corpolente si carnoase ale unei fripturi bune.

3. Sos de whiskey friptura

Acest sos se foloseste de aroma intens incalzita a whiskey-ului pentru a crea o combinatie care este destul de ascutita si interesanta, dar care se dezvaluie treptat pe masura ce musti din friptura. Pe langa friptura, acest sos se asorteaza perfect cu absolut orice fel de mancare cu carne, ceea ce il face o optiune foarte versatila.

4. Sos de unt, usturoi si ierburi pentru friptura

Diverse ierburi, cu un ajutor masiv din partea usturoiului, si o multime de unt cremos te ajuta sa creezi o combinatie interesanta de sos, care se va asorta perfect cu carnea de vita gatita in orice fel, dar care devine si mai uimitor atunci cand este asociat cu o friptura de porc sau de vita.
 
Aceasta este una dintre cele mai simple retete de pe aceasta lista. Vezi aici lista intreaga de retete de sosuri pentru friptura, cu ingrediente si mod de preparare!

5. Sos cu ceapa caramelizata pentru friptura

Ceapa caramelizata ofera un gust incantator ca de dulceata care se face evident pe masura ce acest sos se raspandeste prin gura. Acest sos este surprinzator de usor de facut, ceea ce iti permite sa-l pregatesti rapid si sa-l pui direct pe masa!

6. Sos teriyaki pentru friptura

Teriyaki este unul dintre cele mai versatile sosuri din lume, dupa cum demonstreaza numeroasele sale aplicatii din bucataria japoneza. Sosul teriyaki poate fi folosit ca marinada si ca sos pentru nenumarate tipuri de carne si chiar cu nenumarate legume si alte ingrediente.

7. Salsa verde
 
Salsa verde este, dupa cum sugereaza si numele, un sos de culoare verde intens, care poate fi usor asociat atat cu friptura, cat si cu legumele. Acest sos este incredibil de bogat si vibrant si este perfect daca doresti un sos pentru friptura care este perfect pentru lunile de vara.
 
Intra pe profi.ro si afla care sunt modurile de preparare pentru cele mai bune sosuri pentru friptura!
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sosuri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre retete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bucatarie

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0